Facebook Pixel Μιλάει με 4 ο Φερέιρα
| 2011-06-11 11:00:00

Μιλάει με 4 ο Φερέιρα

Μιλάει με 4 ο Φερέιρα

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου προσπαθεί να συνδυάσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος ταυτόχρονα με τις διακοπές του στην Πορτογαλία πραγματοποιεί και διερευνητικές επαφές με παίκτες που τον ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο τεχνικός των «πράσινων» ρώτησε για τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας του (η πλειονότητα των οποίων παίζει στην Πόρτο) προκειμένου να γνωρίζει εάν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησής τους από τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο στράικερ των «δράκων» Βάλτερ και τον 24χρονο Πορτογάλο κεντρικό μέσο Ρούμπεν Μίκαελ, τον 30χρονο Αργεντινό (με ιταλικό διαβατήριο) δεξιό εξτρέμ Μαριάνο Γκονζάλες, που έχει μείνει ελεύθερος από την Πόρτο και τον 26χρονο αριστερό εξτρέμ Ντιόγκο Βαλέντε, που ανήκει στην Μπράγκα και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ακαντέμικα.

Ο Μαριάνο Γκονζάλες έχει πάντως υψηλό κασέ (για τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στον Παναθηναϊκό) και ομάδες από την Τουρκία και τη Βραζιλία (Μποταφόγκο) τον έχουν ήδη προσεγγίσει, την ίδια στιγμή που υπάρχει έντονη φημολογία και για εμπλοκή της Μπενφίκα.

Ο Ρούμπεν Μίκαελ, εξάλλου, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν υπολογίζεται για τον «κορμό» της Πόρτο από τον Αντρέ Βίλας Μπόας, καθώς πέρυσι είχε ενεργό συμμετοχή στους «δράκους», όπως και ο Βάλτερ (μικρότερη, πάντως, καθώς ήταν πίσω από τον Φαλκάο).

Ο Ρούμπεν Μίκαελ, ωστόσο, ρωτήθηκε χθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού σε εκδήλωση της πρώην ομάδας του, Ουνιόν, δίχως να πει το παραμικρό για το «τριφύλλι» παρά μόνο ότι χαίρεται για τις επιτυχίες της παλιάς της ομάδας. Πιο εύκολη είναι η περίπτωση του Ντιόγκο Βαλέντε, που όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα του Φερέιρα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags