Facebook Pixel Έδωσε τους συμπαίκτες του ο Φαν Πέρσι
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-11 13:10:00

Έδωσε τους συμπαίκτες του ο Φαν Πέρσι

Έδωσε τους συμπαίκτες του ο Φαν Πέρσι

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι ενοχλημένος με την εξωγηπεδική ζωή ορισμένων συμπαικτών του, καθώς όπως τόνισε αν δεν είναι υπεύθυνοι η Άρσεναλ δύσκολα θα πάρει τίτλο…

«Οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες δεν ξεγελιούνται από τα πλούτη ή τη φήμη επειδή επικεντρώνονται στο ποδόσφαιρο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να τρώω πρωινό κάθε πρωί με τα δύο μου παιδιά και αυτό δεν θα ήταν εφικτό αν διασκέδαζες στη ντίσκο την προηγούμενη νύχτα», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός άσος και πρόσθεσε:

«Όταν βλέπω μερικούς Άγγλους συναδέλφους μου, που είναι έξω μέχρι τις 3 το πρωί, τότε το μόνο που συμπεραίνω είναι ότι στα 33 τους είναι τελειωμένοι». «Κάθε χρόνο γίνονται ακριβώς τα ίδια πράγματα λάθος και αυτό είναι απογοητευτικό. Όταν κοιτάς τα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, τότε η Άρσεναλ δεν θα έπρεπε να μιλάει για πρωτάθλημα αφού υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που γίνονται λάθος», συνέχισε.

«Μερικές φορές πρέπει να τρως την αλήθεια και να είσαι ρεαλιστής. Αλλά πιστεύω ότι με την προσθήκη μερικών παικτών, την επόμενη σεζόν θα είμαστε σε θέση να διεκδικούμε τίτλους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags