Facebook Pixel Football manager
| 2011-06-11 14:55:00

Football manager

Football manager

Tη λύση τεχνικός διευθυντής-παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως τις ειδικές γνώσεις, σχολιάζει ο Χρήστος Κοντός στο blog του...

Έχω μια απορία: αν φτιάξουμε ένα σετάκι με φωτογραφίες καμιά δεκαριά παικτών που αγωνίζονται σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μίλαν, η Τσέλσι, η Ιντερ και δεν είναι παίκτες με τη μία αναγνωρίσιμοι σαν τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιμπραϊμοβιτς, Ντρογκμπά και Ετό πχ, πόσοι από τους παλαιμάχους της γενιάς του Μίμη Δομάζου και του Αντώνη Αντωνιάδη θα μπορούσαν να τους αναγνωρίσουν; Να μας πουν ότι ο κύριος αυτός λέγεται Κεντίρα, Κάρικ, Ιβάνοβιτς, Κίβου και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι αυτά κι αυτά. Μπορεί να κάνει αυτό, δεν μπορεί να κάνει εκείνο, άρα κάνει ή δεν κάνει γι' αυτό που θέλει η ομάδα μας.

Επειδή μικρό είναι το χωριό μας και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε, νομίζω ότι κανείς τους (κι όταν λέω κανείς, εννοώ κανείς) δεν είναι τόσο βαθιά χωμένος στην πραγματικότητα του σύγχρονου ποδοσφαίρου ώστε να είναι σε θέση να οργανώσει μια ομάδα σε τεχνικό επίπεδο. Κι αν οι αγαπημένοι μας παλαίμαχοι εκείνης της γενιάς δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν τεχνικά στο βαθμό που πρέπει παίκτες γνωστούς ως όνομα που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, φανταστείτε τι έχει να γίνει έτσι και ερωτηθούν για άλλους ποδοσφαιριστές που παίζουν σε ομάδες μικρότερης ταχύτητας.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags