Facebook Pixel Δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του…
| 2011-06-12 09:13:00

Δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του…

Δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του…

Καμία σχέση δεν θέλει να έχει με τον Σάνελ Γιάχιτς ο μέχρι πρότινος μάνατζέρ του, Κώστας Γεωργοπάλης, λόγω της συμπεριφοράς που κράτησε ο παίκτης σχετικά με την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ και τη μεταγραφή του στην Ομόνοια.

«Έπειτα απ' όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν την άρνηση του Σανέλ Γιάχιτς να λύσει το συμβόλαιό του και να μετεγγραφεί στην Ομόνοια Κύπρου, η εταιρεία μου διακόπτει την εκπροσώπησή του ύστερα από 4 χρόνια συνεργασίας (αν και διαθέτει συμβόλαιο μαζί του μέχρι και την 31η Αυγούστου 2011)», τόνισε αρχικά στην «Sportday» και πρόσθεσε:

«Ο ποδοσφαιριστής εξέθεσε ανεπανόρθωτα εμένα προσωπικά και τις διοικήσεις των ΑΕΚ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς με δική του εντολή ξεκίνησα τις διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Κύπρου (αρνούμενος πρώτα να συζητήσει μείωση του συμβολαίου με την παρούσα ομάδα του)».

«Καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ήταν κάθετος στο να ικανοποιηθεί οικονομικά σύμφωνα με το παρόν συμβόλαιό του (700.000 ευρώ για 2 χρόνια), κάτι τελικά που επετεύχθη αργά χθες το βράδυ ύστερα από συντονισμένες ενέργειες εμού και του τεχνικού διευθυντή κ. Γκρέταρσον», συνέχισε.

Ο κ. Γεωργοπάλης τόνισε πως ξαφνικά ο Γιάχιτς άλλαξε γνώμη: «Παρ' όλα αυτά, όταν επικοινώνησα μαζί του για να του αναφέρω ότι υπάρχει προφορική συμφωνία και την Τρίτη θα κλείναμε οριστικά το θέμα, ο ίδιος μου απάντησε ότι δεν θέλει να πάει στο πρωτάθλημα της Κύπρου θεωρώντας το υποδεέστερο και ότι αξίζει περισσότερα χρήματα!

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (και ενώ μου παραπονούνταν συνεχώς για τον χρόνο συμμετοχής του με την έλευση του κ. Χιμένεθ) ο ίδιος μου ζήτησε να κάνω κρούση στην ΟΜΟΝΟΙΑ (στην οποία προπονητής τότε ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς)!».

«Τον συμβούλευσα να κάνει υπομονή και να ξαναεξετάσουμε το θέμα το καλοκαίρι με σύνεση. Ο ποδοσφαιριστής απέδειξε με τη στάση του ότι είναι κοινός εκβιαστής, περιέπαιξε εμένα που τον έφερα στην Ελλάδα άγνωστο μεταξύ αγνώστων, τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ που τον καθιέρωσε ποδοσφαιρικά και οικονομικά, την Ομόνοια που επέδειξε έμπρακτα ενδιαφέρον. Η εταιρεία μου ουδεμία σχέση θέλει να έχει με άτομα που στερούνται στοιχειώδους παιδείας και ποδοσφαιρικού εγωισμού», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags