Facebook Pixel Ο sportdog τα έλεγε πριν τον Παππά!
| 2011-01-11 17:44:00

Ο sportdog τα έλεγε πριν τον Παππά!

Ο sportdog τα έλεγε πριν τον Παππά!

Μέχρι… κεραίας επιβεβαίωσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ το ρεπορτάζ του σκύλου περί αποχώρησής του από την ομάδα. Ακόμα και τους λόγους σας είχαμε γράψει από τις 26 Δεκεμβρίου!

Κανείς δεν θα μπορούσε να επιβεβαιώσει καλύτερα το ρεπορτάζ του sportdog, σχετικά με τις προθέσεις του Πέτρου Παππά να πουλήσει ή ακόμα και να χαρίσει στο τέλος της περιόδου τις μετοχές που έχει στην Ένωση, από τον ίδιο με τη συνέντευξή του στα ΝΕΑ.

Σε ερώτηση λοιπόν για το αν θα φύγει ή όχι από την ομάδα απαντάει στην εφημερίδα: «Με πολύ ακριβό τρόπο έμαθα ότι το ποδόσφαιρο απέχει πολύ από το να είναι ο φυσικός µου χώρος. Ήμουν µάλλον ροµαντικός, για να µην πω γραφικός, που πίστευα ότι θα αλλάξει. Έχουµε να κάνουµε µε βία, ψευτιά, νοθεία και εγκληµατική αδιαφορία. Προσέξτε, οι λέξεις που χρησιµοποιώ είναι στοχευµένες. Εσείς στη θέση µου θα µένατε; Για να χάνω συνεχώς χρήµατα, τροφοδοτώντας µια τόσο άρρωστη κατάσταση, σε µια εποχή που όλα πάνε χάλια και υπάρχει μεγάλη ανάγκη ρευστότητας; Για να µε βρίζουν νυχθηµερόν;»

Αυτά είπε ο Παππάς στην συνέντευξη του, ενώ περίπου είκοσι μέρες πριν, ο σκύλος σας έγραφε στο σχετικό θέμα πως: «Ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της Ένωσης έχει εκφράσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στο στενό του περιβάλλον την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ένωση, όντας δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που έχει από τον Τύπο και από τους φιλάθλους της ομάδας. Ο Παππάς αναφέρει πως έχει δώσει ήδη πάρα πολλά λεφτά στην ομάδα, κάτι όμως που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν, αφού τα δημοσιεύματα που επιτίθενται στην διοίκηση είναι σχεδόν καθημερινά, ενώ οι φίλαθλοι εκτός από τα… ντου που κάνουν κατά καιρούς στους παίκτες, δείχνουν την δυσαρέσκειά τους στη νυν διοίκηση από τη μη παρουσία τους στο γήπεδο».

Στην απουσία των φιλάθλων από το γήπεδο την φετινή χρονιά, αναφέρθηκε και ο Παππάς στην συνέντευξή του λέγοντας πως: «Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι: Θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο, δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους στην ΑΕΚ»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags