Facebook Pixel Αφήνει τα πετροδόλαρα για τον Ερνέστο;
| 2011-06-12 13:31:00

Αφήνει τα πετροδόλαρα για τον Ερνέστο;

Αφήνει τα πετροδόλαρα για τον Ερνέστο;

Στον Ολυμπιακό θέλει να αγωνιστεί ο Φρανσίσκο Γέστε σύμφωνα με ισπανικό ΜΜΕ, αφού ο έμπειρος μέσος έφυγε από την Αλ Βασλ του Ντουμπάι για να ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φρανσίσκο Γέστε επαναφέρουν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο ισπανικά ΜΜΕ, αφού τονίζεται ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από την Αλ Βασλ του Ντουμπάι με σκοπό να πιάσει... Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, η «deia.com» αναφέρει πως ο Γέστε δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο του Ντουμπάι, όπου έχει προπονητή τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού η επιθυμία του είναι να παίξει στον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους «ερυθρόλευκους», η υψηλή οικονομική πρόταση των Αράβων όμως τον έπεισε να μετακομίσει στο Ντουμπάι.

Πλέον, ο Ισπανός άσος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα επιθυμεί την συμμετοχή του στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags