Facebook Pixel "Θα παίζει με τους νέους"
| 2011-06-12 15:48:00

"Θα παίζει με τους νέους"

"Θα παίζει με τους νέους"

O πρώην συνεργάτης του Μπόλονι στη Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο, μίλησε για τον τρόπο που θα δουλέψει ο Ρουμάνος τεχνικός στον ΠΑΟΚ.
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντ' Ονόφριο στα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ»:

«Πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή. Ο Μπόλονι είναι ένας έμπειρος προπονητής. Έχει μεγάλη καριέρα την οποία έχτισε με σκληρή δουλειά και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να δημιουργήσει αυτό που θέλει, δηλαδή ένα ισχυρό και μαχητικό σύνολο που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Είναι ένας προπονητής που ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά, τα οποία τα βάζει δίπλα σε έμπειρους παίκτες για να μαθαίνουν προ γρήγορα και να βελτιώνονται. Δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και να στηριχθεί σε νέους ποδοσφαιριστές», τόνισε αρχικά ο πρώην συνεργάτης του Ρουμάνου προπονητή και στη συνέχεια ανέφερε:

«Έχει την εμπειρία να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα για να την κάνει καλύτερη. Όλοι οι προπονητές, όλοι οι άνθρωποι έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Στην περίπτωση του Μπόλονι τα θετικά είναι πολύ περισσότερα. Θεωρώ πως είναι ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ξέρει πως να παίρνει αυτό που θέλει από παίκτες, έχει πολύ καλή τακτική και δουλεύει σκληρά. Επίσης είναι δίκαιος και βασίζει πολλά στην πειθαρχία».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags