Facebook Pixel Κυβερνητική παρέμβαση για έναν τίτλο στην ΕΤ3;
| 2011-06-13 12:54:00

Κυβερνητική παρέμβαση για έναν τίτλο στην ΕΤ3;

Κυβερνητική παρέμβαση για έναν τίτλο στην ΕΤ3;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ή, μάλλον, ελληνικό...

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της 10ης Ιουνίου στην ΕΤ3 και ενώ μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση η συνέντευξη τύπου του Παπακωνσταντίνου για το Μνημόνιο 2, ακούγεται απ’ το μεγάφωνο στο κοντρόλ η έντρομη φωνή του συναδέλφου από τη ροή προγράμματος:

"Αλλάξτε τον τίτλο, αλλάξτε τον τίτλο, πήρε τηλέφωνο το υπουργείο", φέρεται να λέει ο διευθυντής τηλεόρασης της ΕΤ3 Λαζαρίδης. Ελάχιστα δευτερόλεπτα παγωμάρας, μέχρι να ελέγξουμε για τυχόν ορθογραφικά λάθη τον τίτλο που έπαιζε κάτω από τη φάτσα του ΥΠ.ΟΙΚ. και έγραφε: "Μέτρα φωτιά με το νέο μνημόνιο" και αμέσως κάποιοι φωνάζουμε "αυτό είναι λογοκρισία", ενώ ο υπεύθυνος αρχισυντάκτης, Πέτρος Τανανάκης, χαμογελώντας γνέφει στην γεννήτρια χαρακτήρων που δακτυλογραφεί τους τίτλους "μην κάνεις τίποτα".

Το αμέσως επόμενο λεπτό εισβάλλει στο χώρο η προϊστάμενη ενημερωτικών εκπομπών της ΕΤ3, Δώρα Αυγέρη, και σκύβοντας στο αυτί του αρχισυντάκτη προσπαθεί να τον πείσει να ευθυγραμμιστεί με τις άνωθεν εντολές, ενώ για να δικαιολογήσει την παρουσία της στον χώρο λέει μεγαλόφωνα πώς αναπληρώνει τον προϊστάμενο της υποδιεύθυνσης ειδήσεων, Δημήτρη Ντόζη. Η συνέντευξη εκείνη τη στιγμή τελειώνει και ο τίτλος αλλάζει μαζί με το θέμα.

Πηγή: mediablog.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags