Facebook Pixel «Ξέρω, αλλά υπομονή»
| 2011-06-13 14:52:00

«Ξέρω, αλλά υπομονή»

«Ξέρω, αλλά υπομονή»

Ο Μαριάνο Γκονζάλες παραδέχτηκε πως γνωρίζει για τη συζήτηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον ατζέντη του, Μιγκέλ Πιρές και χαρακτήρισε τύχη για τον Παναθηναϊκό που έχει στον πάγκο του τον 64χρονο προπονητή.

Ενήμερος για τη συζήτηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον ατζέντη του, Μιγκέλ Πιρές, είναι ο Μαριάνο Γκονζάλες.

Ο Αργεντινός εξτρέμ μίλησε για το φλερτ του με το Τριφύλλι και εξέφρασε το σεβασμό του για την προσωπικότητα και τις ικανότητες του Πορτογάλου προπονητή. Για την ιστορία πάντως, δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας για πιθανή έλευση του στην Ελλάδα...

"Γνωρίζω ότι ο Φερέιρα έχει ρωτήσει για μένα, όμως για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον ατζέντη μου. Αυτός χειρίζεται το θέμα μου και εγώ απλά ενημερώνομαι για τις ομάδες που συζητά", ανέφερε αρχικά ο Μαριάνο, επιβεβαιώνοντας την επαφή Φερέιρα-Πιρές.

Ακολούθως όμως, έδειξε να κλείνει την πόρτα, τουλάχιστον προς το παρόν...Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος γνωστός στην Ευρώπη και με τιμά το ενδιαφέρον, αλλά προσωπικά επιθυμώ να παίξω στην Ισπανία ή την Ιταλία. Έχω ζητήσει από τον ατζέντη μου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρούμε κάτι καλό εκεί και έπειτα θα εξετάσω τις άλλες προτάσεις που έχω", σχολίασε για την προοπτική να μεταγραφεί στο Τριφύλλι.

Κλείνοντας τη συνομιλία, ο Μαριάνο έσταξε... μέλι για τον Φερέιρα και τον χαρακτήρισε τύχη για τον Παναθηναϊκό: "Με τον Φερέιρα είχα πολύ καλή συνεργασία στην Πόρτο και τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός που τον έχει στον πάγκο του. Θα τον ανεβάσει επίπεδο".

Πηγή: prasinanea.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags