Facebook Pixel Έσκασε "βόμβα" μεγατόνων στον Τύπο!
| 2011-06-13 16:20:00

Έσκασε "βόμβα" μεγατόνων στον Τύπο!

Έσκασε "βόμβα" μεγατόνων στον Τύπο!

Ο Μπόμπολας ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο σε όλα τα Μέσα του ΠΗΓΑΣΟΥ! Πωλητήριο στο Goal, άγνωστη η τύχη του Sentra FM. Αναστολή λειτουργίας στο ιστορικό Έθνος! Όλες οι εξελίξεις.

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος έσκασε… η βόμβα στον χώρο του τύπου. Όχι μόνο του αθλητικού αλλά και του πολιτικού. Μια είδηση που είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και τριγμούς ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο!

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας ο ισχυρός άντρας του ΠΗΓΑΣΟΥ, κ. Μπόμπολας ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των μέσων ότι θα εισηγηθεί στο Δ.Σ του ομίλου το κλείσιμο του ΕΘΝΟΥΣ (η πρόταση είναι να κυκλοφορεί μόνο Κυριακή) και της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ (να κυκλοφορεί κάθε Σάββατο), ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσον αφορά το GOAL βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης σε άλλον επιχειρηματία.

Φυσικά αίσθηση προκαλεί η πρόταση για το ΕΘΝΟΣ! Η ιστορική εφημερίδα πρόκειται να αναστείλει την λειτουργία της για άγνωστο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια να κυκλοφορήσει εκ νέου με νέα συντακτική ομάδα! Από 'κει και πέρα άγνωστο είναι τι θα γίνει τόσο με τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra fm 103.3 (σ.σ είναι προχωρημένες οι επαφές με την πλευρά Ανδρουλιδάκη), αλλά και με την ιστοσελίδα Sentragoal.gr.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για… βόμβα μεγατόνων στον χώρο του τύπου, καθώς μιλάμε για τις τύχες εκατοντάδων εργαζομένων σε όλο τον όμιλο που δεν αποκλείεται την… επόμενη ημέρα να βρεθούν χωρίς δουλειά σε τόσο δύσκολες εποχές. Πάντως η 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ στον όμιλο, θεωρείται η αφορμή ή ένας μοχλός πίεσης από την πλευρά του Μπόμπολα, κάτι που θα φανεί τις αμέσως επόμενες ώρες...

Η αναστάτωση είναι δεδομένη από το πρωί στα γραφεία στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, όπου γίνονται συνεχείς συσκέψεις σε όλα τα μέσα ενώ και στην ΕΣΗΕΑ υπάρχει κινητοποίηση. Πάντως η απεργία της Ένωσης είναι και αιτία για αντεγκλήσεις μεταξύ συναδέλφων αφού το… φόβητρο του λουκέτου κάνει πολλούς να επιθυμούν να «σπάσει» η 48ωρη και να γυρίσουν κανονικά στις δουλειές τους.

Ήδη, η Ένωση Συντακτών συνεδριάζει εκτάκτως για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι και κυρίως αν θα σπάσει την 48ωρη απεργία υπό τον φόβο να βρεθεί τόσος κόσμος χωρίς δουλειά.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags