Facebook Pixel Το ποσοστό αποτυχίας!
| 2011-06-13 16:27:00

Το ποσοστό αποτυχίας!

Το ποσοστό αποτυχίας!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τα …μεταγραφικά λαχεία τύπου Φουστέρ, θυμάται το καναρίνι του Ζάχοβιτς και αναφέρεται στις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού.
 

Αναλυτικά το άρθρο του:

Στις μεταγραφές ποτέ μα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ποτέ. Υπάρχουν παίκτες με «όνομα» που δεν αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που περίμενες (τρανό παράδειγμα ο Γκοβού) και υπάρχουν και άλλοι που τους βλέπεις αρχικά με... μισό μάτι και στην πορεία γίνονται βασικά στελέχη (όπως ο Φουστέρ).

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής απέκτησε τον Κοστάντσο και ο επόμενος, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Σάντσες, εάν επέλθει συμφωνία με την Βαλενσιέν. Τι κοινό έχουν ο Αργεντινός και ο Κολομβιανός; Και τους δει, οι Πειραιώτες τους έχουν τσεκάρει αμέτρητες φορές και με χρονική διαφορά.

Τον Αργεντινό πορτιέρο, αρχικά τον είδε ο Κοβάσεβιτς, στη συνέχεια ο Νινιάδης και στο τέλος και ο Αλέκος Ράντος, ο προπονητής τερματοφύλάκων της ομάδας. Για τον Σάντσες, η διαδρομή έχει ως εξής: Πρώτα ο Μπαρμπαλιάς, μετά ο Νινιάδης και στο τέλος ο Κοβάσεβιτς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τους παίκτες που θέλει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει, τους τσεκάρει και ο Βαλβέρδε.

Με την πολιτική αυτή, η διοίκηση του Ολυμπιακού, μειώνει αισθητά το ποσοστό αποτυχίας. Τόσα πολλά μάτια και να κάνουν λάθος; Όπως προαναφέραμε στις μεταγραφές δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ήταν οι μεταγραφές των Ζιοβάνι και Ζάχοβιτς. Τεράστια ονόματα, αλλά βγήκε μόνο ο πρώτος. Ο Σλοβένος δεν προσαρμόστηκε ποτέ και έφυγε μαζί με το καναρίνι του (ιστορικό πρωτοσέλιδο...).

Αυτό που κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι να έχει ολοκληρωμένη άποψη για την εικόνα του υποψήφιου στόχου. Να ξέρει ως έναν βαθμό το τι αγοράζει. Και αν συνεχίσει έτσι, τότε ναι, είναι πιθανό οι παίκτες που θα πιάσουν λιμάνι να είναι αυτοί που χρειάζεται η ομάδα. Οι Πειραιώτες έχουν ένα πλάνο, θέλουν στο Σέεφελντ ο Βαλβέρδε να έχει συμπληρωμένο το 80% του ρόστερ και αν κλείσει άμεσα και ο Σάντσες, μπορούν να τα καταφέρουν.

Άλλωστε, ο Ιούνιος έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του και μπορεί οι ανακοινώσεις να είναι πολλές.
Ένα άλλο κομμάτι, στο οποίο θα αναφερθούμε σε μελλοντικό blog, είναι και το κεφάλαιο των δανεικών. Γιατί για να γίνει ο στόχος του 80% πραγματκότητα, δεν θα πρέπει να υπάρχουν και ανοιχτά κεφάλαια.

Και είναι πολλά τα άτιμα...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags