19/12/10 - 18:31

Ποια Κέρκυρα; Οι Άραβες!

Μόνο με την ήττα από την Κέρκυρα δεν ασχολήθηκε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, καθώς λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξέδωσε ανακοίνωση για την είσοδό των Αράβων στην ΠΑΕ!

Ποια Κέρκυρα;  Οι Άραβες!
52.364views 0shares

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» ενημέρωσε πως θα υπάρξει παράταση ενός μήνα στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, τον χρόνο δηλαδή που χρειάζονται οι Άραβες για να ετοιμάσουν και να καταθέσουν την πρότασή τους. Αυτό ανέφεραν και οι ίδιοι, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγα λεπτά μετά την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. παρατείνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2011».

Και η ανακοίνωση του επενδυτικού ομίλου consortium fund της CRYSTREGALQ που προτίθεται να αγοράσει τον ΠΑΟΚ:

 «Το επενδυτικό κονσόρτσιουμ-φαντ, αραβικών συμφερόντων με την συμμετοχή και της CRYSTREGAL, το οποίο εκπροσωπούμε, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί θα παρουσιαστεί δημόσια σε συνέντευξη Τύπου, παρουσία της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το διάστημα μεταξύ 10 και 20 Ιανουαρίου 2011 το αναλυτικό businees plan που έχει εκπονηθεί περίληψη του οπόίου θα αναρτηθεί και στην επίεσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια και εφόσον όλα συμφωνηθούν και υπογραφεί το σχετικό έγγραφο με την προσωρινή διοίκηση, το consortium fund που εκπροσωπούμε θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει σελίδα και διοίκηση με καταληκτική ημερομηνία την 20η Ιανουαρίου 2011. Σημειώνουμε, επίσης, ότι τόσο το διάστημα που πέρασε, όσο και αυτό που τρέχει, αντιμετωπίζονται διάφορα νομικά, κυρίως, προβλήματα, όπως για παράδειγμα, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, απαγορεύεται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να κατέχουν μετοχές ελληνικής ποδοσφαρικής ανώνυμης εταιρίας.

Τέλος, ο σκοπός μας και ο στόχος μας από τη μία πλευρά είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας, ώστε να είναι περαιτέρω αναγνωρίσιμη σε εθνικό κα διεθνές επίπεδο για τις επιτυχίες της και από την άλλη πλευρά να λύσουμε τα διοικητικά θέματα με τέτοιο τρόπο, ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταστεί μία ανταγωνιστική και κερδοφόρα εταιρία, μέσα στα πλαίσια του καλώς εννούμενου επαγγελματισμού.

Επιθυμούμε ένα μόνιμο, συμπαγές, και ελπιδοφόρο μέλλον για τον ΠΑΟΚ με σεβασμό στην ιστορία του σωματείου και με την ομάδα να στέκεται αντάξια των φιλάθλων της. 

Γι' αυτό το σκοπό επιθυμούμε να έχουμε και τη στήριξη και την κατανόηση όλων των φιλάθλων ώστε να καταστεί δυνατή η εφαρμογή των δραστικών αλλαγών στη διοίκηση και την οργάνωση της ομάδας.

Για το κονσόρτσιουμ της CRYSTREGAL

Oday al Shammarri

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος,

Παρασκευάς Γ. Σπυράτος».