Facebook Pixel Μη μου τους κύκλους τάραττε!
| 2011-01-11 20:07:00

Μη μου τους κύκλους τάραττε!

Μη μου τους κύκλους τάραττε!

Οι κύκλοι του Άρη απαντούν στους κύκλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι χαρακτήρισαν τον Γιάννη Κόντη… Φιλλιπινέζα του Παναθηναϊκού και του Νίκου Πατέρα. «Δεν βρήκε τα λεφτά από τον μπαμπά του», λένε οι «κίτρινοι».

Μετά τον πόλεμο των άστρων, αρχίζει ο πόλεμος των… κύκλων. Είναι πλέον γεγονός. Ανεπίσημοι κύκλοι του Ολυμπιακού χαρακτήρισαν τον Γιάννη Κόντη του Άρη, ως Φιλλιπινέζα και η ανεπίσημη πλευρά των «κιτρίνων» απάντησε στο ίδιο ύφος για λογαριασμό του εκτελεστικού διευθυντή των Θεσσαλονικέων.

«Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από τη σχολή εμποροπλοιάρχων και υπηρέτησε ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό ενώ εργάστηκε ως αξιωματικός στα ποντοπόρα πλοία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε σήμερα στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε Φιλιππινέζες σπίτι του και ούτε απέφυγε να υπηρετήσει την πατρίδα του όπως κάποιοι άλλοι», αναφέρουν οι κύκλοι…

Σε λίγο θα βγάλουν φωνή και τα τετράγωνα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags