Facebook Pixel Ποιους εννοεί ο Δαλούκας;
| 2011-06-14 07:50:00

Ποιους εννοεί ο Δαλούκας;

Ποιους εννοεί ο Δαλούκας;

Ο πρώην διαιτητής "φωτογράφισε" τους υπεύθυνους για τον εμπρησμό. Γιατί ζήτησε να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο;

«Δυστυχώς οι απειλές που δεχόμουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα μετουσιώθηκαν πια σε συγκεκριμένη επίθεση προς το πρόσωπό μου. Σήμερα μου έκαψαν το αυτοκίνητο, αύριο μπορεί να μου κάψουν το σπίτι», τονίζει αρχικά στη συνέντευξή του στην "Εξέδρα" και προσθέτει:

«Δεν γίνεται να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση. Είμαι το θύμα σε αυτή την ιστορία και θα πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση άμεσα».

Για τον εφιάλτη που ζει όλο αυτό το διάστημα: «Είναι λογικό όσο και να πάρεις τα μέτρα σου. Κάποια στιγμή αυτή η υπόθεση ξεπερνά τα όρια που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Ναι, μετακόμισα δίπλα από το αστυνομικό τμήμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, περιμένω με ενδιαφέρον να δω κι εγώ τι θα αποφανθεί η έρευνα της πυροσβεστικής».

Για το ποιους θεωρεί υπεύθυνους για τον εμπρησμό: «Είστε πολύ καλοί ρεπόρτερ, ψάξτε να βρείτε ποιοι κρύβονται πίσω από την πυρπόληση κι αν υπάρχουν παρόμοια φαινόμενα στο παρελθόν. Από εκεί μπορείτε να καταλάβετε κάποια πράγματα… Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο».

Για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο: «Για να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία πρέπει να επιστρέψω στη διαιτησία και τελειώσουν όλα αυτά. Θέλω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Αν συμβεί αυτό, τότε θα βουλώσουν όλα τα στόματα. Είμαι πεπεισμένος ότι τότε θα σταματήσουν όλοι αυτοί που σήμερα βρίσκουν την ευκαιρία και κάνουν όλα αυτά να με ενοχλούν. Όσο είμαι μακριά από το χώρο το εκμεταλλεύονται ορισμένοι και λειτουργούν όπως λειτουργούν».

Για τον Βασσάρα: «Βρέθηκα στην Κυπρο για ένα σεμινάριο και δεν είχα καμία συνάντηση με τον Κύρο Βασσάρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags