Facebook Pixel "Πατέρας μου ο Μανόλο"
| 2011-06-14 08:01:00

"Πατέρας μου ο Μανόλο"

"Πατέρας μου ο Μανόλο"

Νέες δηλώσεις Κάλα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Μιλώντας στη "SportDay" δήλωσε:

«Έχω ενημερωθεί από τη Σεβίλλη να βρω ομάδα για την επόμενη σεζόν και τις επόμενες μέρες θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για να εξετάσουμε τις επιλογές που υπάρχουν. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Τον χειμώνα δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, γιατί δεν με άφηνε η Καρταχένα, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Με κολακεύει το ενδιαφέρον του Μανόλο, είμαι περήφανος γι' αυτό. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, παίζει στο Europa League, έχει τεράστια ιστορία και φανατικούς οπαδούς. Θεωρώ ότι είναι μία σημαντική ευκαιρία για μένα», τόνισε.

Παράλληλα κατέστησε σαφές πως δεν αποτελεί για εκείνον προτεραιότητα να παραμείνει στην Ισπανία. «Μόλις γύρισα από διακοπές και δεν γνωρίζω αν υπάρχει ενδιαφέρον και από ισπανικές ομάδες. Δεν έχω προτίμηση στο ισπανικό πρωτάθλημα, αν έρθει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ, θα την εξετάσω όπως κι οποιαδήποτε ισπανική. Ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, δεν έχουν προβάδισμα οι ισπανικές».

Όσο για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Μανόλο Χιμένεθ, είπε: «Μιλάω συνέχεια με τον Μανόλο από τότε που έφυγε από τη Σεβίλλη, όχι μόνο τώρα τελευταία. Ενδιαφέρεται πάντα για την εξέλιξή μου, τον ρωτάω κι εγώ πώς είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ. Ασφαλώς η παρουσία του Μανόλο αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να αποδεχτώ μία πρόταση της ΑΕΚ. Θα τη λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου όταν αποφασίσω πού θα παίζω του χρόνου κι ασφαλώς θα επηρεάσει την απόφασή μου. Βλέπω τον Μανόλο σαν ποδοσφαιρικό πατέρα μου και θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε ξανά.

Αυτός με ανέβασε στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης, αυτός μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στην πρώτη ομάδα, να αγωνιστώ Primera Division, να παίξω στο Champions League. Του είμαι ευγνώμων, για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής. Με γνωρίζει από 15 χρόνων, ξέρει πώς παίζω, γνωρίζω πώς προπονεί. Μαζί του έχω κάνει τα καλύτερα παιχνίδια μου, μου έδειχνε εμπιστοσύνη κι αυτό είναι το βασικότερο για κάθε παίκτη».

Όλα για το μέλλον του Κάλα, όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα. «Πιστεύω ότι το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζω πού θα παίζω του χρόνου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags