Facebook Pixel Η ΑΕΚ γίνεται ...Πανιώνιος!
| 2011-06-14 11:00:00

Η ΑΕΚ γίνεται ...Πανιώνιος!

Η ΑΕΚ γίνεται ...Πανιώνιος!

Χαρές και πανηγύρια στην ΑΕΚ για την πώληση του Νάτσο Σκόκο και το ...ξαλάφρωμα του ταμείου από το βαρύ συμβόλαιο του Αργεντινού. Αγωνιστικά όμως υπάρχει θέμα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γούσταρε τον "υδραυλικό" γιατί ήξερε καντάρια μπάλα και μπορούσε στη μέρα του να πάρει ματς μόνος του.

Τώρα όμως στο ρόστερ δεν υπάρχει τέτοιος ποδοσφαιριστής. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο είχε και αυτός τα καλά του φεγγάρια όπου δεν πιανόταν, όμως, αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Νίκος ο Λυμπερόπουλος όσο φιλότιμος και να είναι, δεν μπορεί πλέον σε αυτή την ηλικία να δώσει το κάτι παραπάνω και να αποτελέσει "οδηγό" για την ΑΕΚ.

Η διοίκηση πουλά και γλιτώνει χρήμα και ο Μανόλο ζητά παίκτες και ψάχνει να φέρει δικούς του για να το πάει το θέμα όπως στις μεταγραφές του Γενάρη. Μέτριους δηλαδή, από μάνατζερ της εμπιστοσύνης του και τέλος.

Κάποιοι όμως παλιοί που έχουν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και πονάνε πραγματικά την ομάδα, "κλαίνε" βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό. Ξέρουν ότι και ο τελευταίος ποιοτικός ποδοσφαιριστής που είχε μείνει στην Ένωση αποχώρησε και πως τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για την αγαπημένη τους ΑΕΚ.

"Δε νομίζω ότι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχει φέρει και ακούγεται ότι θα φέρει για την επόμενη σεζόν η διοίκηση με τον Μανόλο είναι για την ΑΕΚ.

Γινόμαστε με ταχύτατους ρυθμούς μια μεσαία ομάδα της Ελλάδος όπως ο Άρης και ο Πανιώνιος και δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι", λέει μια "φωνή" από το παρελθόν της ΑΕΚ. Δεν έχει καθόλου μα καθόλου άδικο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags