Facebook Pixel Τι έκανες με τα χρέη κ. Τάκη;
| 2011-06-14 11:28:00

Τι έκανες με τα χρέη κ. Τάκη;

Τι έκανες με τα χρέη κ. Τάκη;

Ένα χρέος 2,3 εκατ. ευρώ προς την εφορία ορθώνει εμπόδια, που ίσως φανούν αξεπέραστα για την εμπλοκή του Ανδρέα Παντελή στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Πρόκειται για οφειλές από την περίοδο Ιούνιος 2009-Ιούλιος 2010, που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις και δεν διακανονίστηκαν από τον Γιάννη Τάκη.

Η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης είχε ενημερώσει από το Νοέμβριο την ΠΑΕ για την οφειλή, αλλά το ζήτημα αμελήθηκε και το χρέος διακανονίστηκε από την πλευρά της υπηρεσίας να αποπληρωθεί σε 13 δόσεις των 180.000 ευρώ μηνιαίως. Εφόσον ο σύλλογος δεν είναι συνεπής, επιβάλλονται από την εφορία πρόστιμα και προσαυξήσεις που μεγαλώνουν το χρέος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ακόμη κι αν ο Ηρακλής παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, οι 180.000 ευρώ κάθε μήνα είναι ποσό δυσβάσταχτο και το χρέος αυτό απειλεί τη βιωσιμότητα του συλλόγου.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν προτίθενται να αφήσουν την ομάδα στη μοίρα της. Έχουν ήδη αρχίσει επαφές με την υπηρεσία και θέλουν να πετύχουν έναν νέο διακανονισμό υπολογίζοντας πως θα είναι σε θέση να πληρώνουν 30.000 ευρώ το μήνα και να εξοφλήσουν σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags