Facebook Pixel "Νερό στο κρασί, γιατί θα ήταν μεγάλη ντροπή!"
| 2011-06-14 15:10:00

"Νερό στο κρασί, γιατί θα ήταν μεγάλη ντροπή!"

"Νερό στο κρασί, γιατί θα ήταν μεγάλη ντροπή!"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξηγεί γιατί προχωράει στην υπογραφή της σύμβασης για το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

"Την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουνίου αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και της εταιρείας Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό στάδιο, έπειτα από την καλή θέληση που επέδειξαν τόσο ο πρόεδρος κ. Λάμπρου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Δυστυχώς όμως ο Ολυμπιακός Βόλου, για ακόμη μία φορά, αναγκάστηκε να βάλει πολύ νερό στο κρασί του στο συγκεκριμένο θέμα, με μοναδικό γνώμονα το καλό του της ομάδας, των φιλάθλων αλλά και ολόκληρης της πόλης, μια και σε διαφορετική περίπτωση το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός Μαγνησίας στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν μεγάλο. Και κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ντροπή για όλους.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος των εργασιών για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα των γηπέδων στο Πανθεσσαλικό, ποσό που θα αποπληρωθεί σταδιακά από το μίσθωμα που έχει συμφωνηθεί.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Αν οι φορείς της πόλης του Βόλου δεν είναι ικανοί να συνεισφέρουν ούτε στο θέμα του γηπέδου, γιατί δεν παραιτούνται;

Ας ελπίσουμε ο Θεός να βάλει το χέρι του και να είναι έτοιμο το γήπεδο προς χρήση για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού της ομάδας μας".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags