Facebook Pixel Ξυπνάτε, τον Παναθηναϊκό διοικείτε…
| 2011-06-15 12:01:00

Ξυπνάτε, τον Παναθηναϊκό διοικείτε…

Ξυπνάτε, τον Παναθηναϊκό διοικείτε…

Η… αστειότητα με τον τεχνικό διευθυντή καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό. Από τις περίφημες λίστες των… δέκα υποψηφίων και βάλε από το εξωτερικό και την Ελλάδα, όπως όλα δείχνουν, η ΠΑΕ καταλήγει σε αυτόν που είχε μέσα στα πόδια της.

Γράφει ο Γιάννης Σκόκας...

Δηλαδή, για να καταλάβω: Από τον περασμένο Φεβρουάριο που αποχώρησε ο Κάρλος Φρέιτας από την Παιανία, έπρεπε να περάσουν τέσσερις μήνες και να φτάσουν τα μέσα του Ιούνη για να αποφασίσουν οι διοικούντες ότι τελικά ο Γιάννης Σαμαράς είναι ο εκλεκτός για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αφού προηγουμένως είχε πέσει και μια περιποιημένη χυλόπιτα από τον Ζήση Βρύζα. Και όλα αυτά, δεκαπέντε ημέρες προτού αρχίσει η προετοιμασία! Μιλάμε για κατόρθωμα…

Και αναρωτιέμαι: Αλήθεια, θα εξηγήσει κανείς στον κόσμο του Παναθηναϊκού τι συνέβη και οι Πράσινοι (και σε αυτή την περίπτωση) λειτούργησαν τόσο ερασιτεχνικά; Διότι αν ο Σαμαράς σου κάνει εξαρχής και τον θεωρείς ικανό για τη θέση (το όνομά του είχε παίξει και το περασμένο καλοκαίρι προτού προσληφθεί ο Φρέιτας, άρα πάντοτε βρισκόταν στα υπόψη), του δίνεις αμέσως τα κλειδιά και δεν περιμένεις να το πάρεις απόφαση την ύστατη ώρα και επειδή, όπως όλα δείχνουν, έχεις ξεμείνει από εναλλακτικές λύσεις. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτό είναι ξεφτίλα. Τόσο απλά και με μια λέξη: Ξεφτίλα!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags