Facebook Pixel "Δεμένος με ΠΑΟ"
| 2011-06-15 13:01:00

"Δεμένος με ΠΑΟ"

"Δεμένος με ΠΑΟ"

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Περπέρογλου, που αναφέρθηκε ακόμα στην αμφισβήτηση που δέχθηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του στη Sportday:

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Θα μιλήσουμε με την ομάδα. Να δούμε τι θέλουν και τι σκέφτονται. Εύχομαι, ωστόσο όλα να πάνε καλά και να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να μείνω, να προσφέρω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της. Ελπίζω να είμαι υγιής και να συνεχίζω να προσφέρω, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώσει τους στόχους του. Άλλωστε είμαι δεμένος με αυτή την ομάδα».

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς: «Μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Ειδικά από τη στιγμή που χάσαμε από τη Λιέτουβος Ρίτας και έτσι στην επόμενη φάση θα αγωνιζόμασταν με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, πολλοί έλεγαν ότι τελείωσε για φέτος η χρονιά μας στην Ευρώπη. Ήταν κάτι που μας πείσμωσε πολύ, γιατί δεν είναι σωστό να προδικάζεις. Έτσι, παλέψαμε και καταφέραμε με μειονέκτημα έδρας να πάρουμε αυτή την πρόκριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags