Facebook Pixel «Ναι» από Σάντσες, «oui» από Βαλενσιέν
| 2011-06-16 09:02:00

«Ναι» από Σάντσες, «oui» από Βαλενσιέν

«Ναι» από Σάντσες, «oui» από Βαλενσιέν

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Κολομβιανό μέσο και δίνει τη μάχη με τους Γάλλους για την μεγάλη μεταγραφή. Στα 4,5 οι Γάλλοι, 2,5 ο Ολυμπιακός.

Το πλάνο του Ολυμπιακού περιελάμβανε για αυτήν την εβδομάδα την απόκτηση των Μαρκάνο και Σάντσες. Ο Ισπανός είναι από χθες στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν δυναμικά στην υλοποίηση και της δεύτερης μεταγραφής και να βρίσκονται ήδη επισήμως σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλενσιέν για να μπορέσουν άμεσα να κλείσουν και τον Κολομβιανό μέσο, κάνοντας την 4η μεταγραφή τους μετά τους Χαβίτο, Κοστάντσο και Μαρκάνο!

Οπως και στην περίπτωση του Μαρκάνο, έτσι και στου Σάντσες ο Ολυμπιακός έχει ένα ιδιαίτερα σημαντικό «όπλο» και αυτό είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με τον οποίον τα έχει βρει σε όλα για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 600.000 ευρώ!

Οι διαπραγματεύσεις με την γαλλική ομάδα είναι σκληρές, καθώς η Βαλενσιέν δείχνει διάθεση να μην πέσει εύκολα από τις οικονομικές της απαιτήσεις, οι οποίες όπως έχουμε τονίσει εδώ και πολύ καιρό ανέρχονται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό ιδιαίτερα μεγάλο για αυτό που πιστεύουν στον Ολυμπιακό.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή με την γαλλική ομάδα, χωρίς όμως να αλλάξουν την οικονομική τακτική που ακολουθούν. Περίπτωση να πληρώσουν «κοροϊδίστικα χρήματα», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν για όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις δεν υπάρχει, όμως θεωρούν πως η Βαλενσιέν ακόμη και σήμερα (ή το αργότερο μέχρι αύριο) θα πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού και θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ο Κάρλος Σάντσες.

Ο Ολυμπιακός προσφέροντας ένα ποσό στα 2,5 εκατ. ευρώ ποντάρει πολλά και στον ίδιο τον Κολομβιανό μέσο, αλλά και στο γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή δεν έχει στα χέρια της η Βαλενσιέν άλλη πρόταση. Το μόνο που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό θα ήταν η απόφαση του νέου προπονητή της Βαλενσιέν να θέσει «βέτο» για την παραμονή του Κάρλος Σάντσες στην γαλλική ομάδα.

Περίπτωση που δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι η Βαλενσιέν έχει ανταποκριθεί στην πρόταση του Ολυμπιακού και έχει κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τους «ερυθρόλευκους» να... ψήνουν την τελική συμφωνία.

Μια τελική συμφωνία που έχει επέλθει κατά το ήμισυ, δηλαδή με τον Σάντσες, και είναι πολύ πιθανό σύντομα να έρθει και με την ομάδα, που είναι άλλωστε αυτή που θα δώσει το ελεύθερο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν βάσιμα πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσουν να έχουν έρθει σε συμφωνία, αρκεί η Βαλενσιέν να μην παρουσιαστεί αδιάλλακτη στις απαιτήσεις της. Κάτι που δύσκολα θα γίνει...

Πηγή: Goal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags