Facebook Pixel Ο καπνός για Βιεϊρίνια κρύβει και φωτιά;
| 2011-06-16 10:05:00

Ο καπνός για Βιεϊρίνια κρύβει και φωτιά;

Ο καπνός για Βιεϊρίνια κρύβει και φωτιά;

Μακραίνει καθημερινά η λίστα των ομάδων που φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Τι λένε στην ΠΑΕ, ποια στάση κρατάει ο παίκτης.

Ολοένα και πληθαίνουν οι ομάδες που φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αντρέ Βιεϊρίνια. Άλλωστε, από την εποχή που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Άγιαξ οι άνθρωποι του "Αίαντα" είχαν εκφράσει τον θαυμασμό τους για τον μεσοεπιθετικό του "Δικεφάλου". Ο Πορτογάλος είχε κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια, είχε ανοίξει το σκορ στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα τον περασμένο Αύγουστο και είχε "θαμπώσει" τους επιτελείς της ολλανδικής ομάδας με την γενικότερη παρουσία του.

"Αν αποχωρήσει ο Σουάρες δεν αποκλείεται να κινηθούμε για την απόκτησή του", τόνιζαν τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ οι Ολλανδοί και έκτοτε δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω του.

Ο Σουάρες πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ και το γεγονός αυτό ενίσχυσε το ούτως ή άλλως ζεστό ενδιαφέρον των ανθρώπων του Άγιαξ για τον Βιεϊρίνια, την πορεία του οποίου συνέχισαν να παρακολουθούν. Το όνομα του 25χρονου μεσοεπιθετικού παραμένει ψηλά στη λίστα τους και δεν αποκλείεται αυτό να φανεί και στην πράξη σύντομα. Πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, πώς προς το παρόν επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΠΑΟΚ δεν έχει φθάσει.

Μακρά η λίστα των "μνηστήρων"

Ζενίτ, Ντιναμό Κιέβου και τελευταία και πάλι η Ντνιέπρ είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που προστέθηκαν στην λίστα με αυτές που φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για τον Βιεϊρίνια. Ακόμη, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μέσα από ένα διάλογο που είχε ο προπονητής της, Ντομίνγκος Πασιέντσα, με τον άσο του ΠΑΟΚ, φάνηκε ότι θέλει τον εντάξει στο δυναμικό της, ενώ τις τελευταίες ώρες η φημολογία καλύπτει και τις Μπενφίκα, Ρόμα. Δεν λησμονούμε ακόμη το σταθερό σενάριο που φέρνει τον Βιεϊρίνια ως αντικαταστάτη του Σάντσες στην Ουντινέζε.

Από την ΠΑΕ δεν κρύβουν ότι αυτές οι φήμες φτάνουν και στα δικά τους αυτιά, όμως, μιλούν για προτάσεις που δεν έχουν έρθει στα γραφεία της Τούμπας.

Ο Πορτογάλος από την πλευρά του σε πολλές συνεντεύξεις που έδωσε τόνισε το δέσιμο του με τον ΠΑΟΚ, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα αν αυτό θα ήταν για το καλό του "Δικεφάλου", κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλει να αποφασίσει από κοινού με την ομάδα.

Επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και η έγκυος κοπέλα του, αφού, για αυτό τον λόγο, ο ίδιος δείχνει να μην ενθουσιάζεται στην ιδέα να μετακομίσει σε ομάδα της ανατολικής Ευρώπης και να είναι περισσότερο ζεστός να μεταγραφεί σε κάποια ομάδα που να εδρεύει σε μεσογειακή ευρωπαϊκή πόλη. Το μόνο, πλέον, που μένει να φανεί είναι εάν πίσω από τον καπνό του ζητήματος Βιεϊρίνια κρύβεται και φωτιά.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags