Facebook Pixel Οικόπεδα με δόσεις, ο... Θεοδόσης!
| 2011-06-17 08:10:00

Οικόπεδα με δόσεις, ο... Θεοδόσης!

Οικόπεδα με δόσεις, ο... Θεοδόσης!

Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό, με τη διοικούσα να σκέφτεται να πάρει... δάνειο για να κάνει μεταγραφές και να μην πωληθούν όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι "πράσινοι" σκέφτονται να προχωρήσουν σε αυτή τη λύση προκειμένου να μη βρεθούν σε πλήρες αδιέξοδο.

Από την άποψη ότι στο λογαριασμό της τρέχουσας αύξησης στο Μ.Κ. υπάρχουν μόνο 260 χιλ. ευρώ από τον Αδαμάντιο Πολέμη και την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή χρημάτων. Με αυτό το ποσό, όμως, δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ούτε ομάδα της Φούτμπολ Λίγκας2 και επειδή ο Φερέιρα δεν μπορεί να περιμένει να δει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι μέτοχοι, πρέπει να βρεθεί μία λύση άμεσα.

Το σκέφτεστε, πάντως; Η ΠΑΕ που έχει στη μετοχική της σύνθεση τους Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο, Βγενόπουλο και Πατέρα, να κάνει μεταγραφές με χρήματα που θα έχει δανειστεί! Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ολοκληρωθούν σύντομα οι κινήσεις της ομάδας, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Φυσικά, θέλει να παραμεινουν στο ρόστερ όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται.

Η λύση που σκέφτεται να προωθήσει η διοικούσα είναι μία προοπτική. Το κατά πόσο είναι σοβαρή σε έναν σύλλογο με την ιστορία του Παναθηναϊκού και όλους αυτούς τους μεγάλους επιχειρηματίες στη μετοχική της σύνθεσης, είναι κάτι που μάλλον πρέπει να απασχολήσει πρώτα τους ίδιους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags