Facebook Pixel Δεν τους έκανε ο Καβάνι!
| 2011-01-12 09:30:00

Δεν τους έκανε ο Καβάνι!

Δεν τους έκανε ο Καβάνι!

Βλέποντας τον Έντινσον Καβάνι να κάνει όργια με τη Νάπολι και να «βομβαρδίζει» τρεις φορές τα δίχτυα της Γιουβέντους, κάποιοι στον Ολυμπιακό θυμήθηκαν μια ιστορία του όχι και τόσο μακρινή.

Όχι, δεν έχουν τίποτα με τον παίκτη ούτε είναι οπαδοί της Βέκια Σινιόρα. Απλά θυμήθηκαν πρόταση που είχε φτάσει στα γραφεία της ομάδας τέσσερα χρόνια πριν, από μάνατζερ ο οποίος έβαζε το χέρι του στη φωτιά για την αξία του Ουρουγουανού που τότε έπαιζε στη Ντανούμπιο:

«Πάρτε τον, είναι σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης. Δώστε 1,5 εκατομμύριο δολάρια και σας τον φέρνω με το πρώτο αεροπλάνο» τους έλεγε το καλοκαίρι του 2006, την ώρα δηλαδή που ο Φέλιξ Μπόρχα, η νεόφερτη τότε «κόμπρα», δήλωνε ότι θα βγάλει καμιά τριανταριά γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Καβάνι δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα αλλά πήγε στο Καμπιονάτο στις αρχές του 2007 για την Παλέρμο και έκτοτε έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Νάπολι τον αγόρασε 16.000.000 ευρώ πληρώνοντας δηλαδή οχτώ φορές τα λεφτά που δαπάνησαν οι «ροζανέρι» για να τον πάρουν από το Μοντεβιδέο στη Σικελία.

Έχουν... μάτι πάντως στον Πειραιά. Αυτό να λέγεται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags