Facebook Pixel «Δεν κατέθεσα καμία πρόταση»
| 2011-06-17 09:11:00

«Δεν κατέθεσα καμία πρόταση»

«Δεν κατέθεσα καμία πρόταση»

«Επειδή πολλά έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για την εμπλοκή μου στο μπάσκετ, πρέπει να σας πω ότι εγώ δεν έχω καταθέσει καμία πρόταση για την ΚΑΕ» ξεκαθάρισε με δήλωσή του ο Πρέλεβιτς.

«Το είχα κάνει προ διετίας μετά από παρότρυνση μελών της οικογένειας του ΠΑΟΚ και τότε απορρίφθηκε. Τώρα πρόταση δεν έχω κάνει και ούτε προτίθεμαι να κάνω. Δεν διεκδικώ τίποτα. Υπάρχουν κάποιοι φίλοι που αναφέρουν το όνομά μου και λένε πως πρέπει να είμαι στο μπάσκετ.

Λόγω της ιδιότητάς μου στην ΠΑΕ συναντήθηκα μια, δυο φορές και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τον κ. Κατσαρή και ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες. Πέρα από αυτά δεν έχει γίνει κάτι άλλο και επαναλαμβάνω πως δεν είπα ποτέ ότι θέλω να αναλάβω ή ότι κατέθεσα πρόταση» συνέχισε ο Πρέλεβιτς.

Για την επιθυμία της επιτροπής μπάσκετ να συναντηθεί μαζί του είπε: «Δεν έχω να πω κάτι με την επιτροπή ούτε συμφωνώ με τη διαδικασία. Δηλαδή να συναντηθώ μαζί τους και μετά αυτοί να κρίνουν αν πρέπει ή όχι να με αξιοποιήσουν κάπου; Είναι υποτιμητικό για μένα, δεν το δέχομαι, δεν το βρίσκω σοβαρό. Ολα αυτά με τις επιτροπές θεωρώ πως κάνουν κακό και ζημιά στην ίδια την ομάδα, όμως αυτό είναι δική μου κρίση, μπορεί κάποιος άλλος να έχει άλλη γνώμη».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags