Facebook Pixel Πιο κοντά από ποτέ
| 2011-06-18 09:26:00

Πιο κοντά από ποτέ

Πιο κοντά από ποτέ

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση (με δανεισμό) του Χουάν Κάλα και (ως ελεύθερου) του Χοσέ Κάρλος, ενώ "ανοικτό" παραμένει το θέμα Ακόστα.

Η "επίθεση" στο ισπανικό μέτωπο, αναμένεται να έχει άμεσα αποτελέσματα, σύμφωνα με σημερινό δημσίευμα της SportDay. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε από την Ισπανία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις με τους συμπατριώτες του. Ο Κάλα θα αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο με το κασέ του να κυμαίνεται κοντά στα 300.000 ευρώ το χρόνο με την ΑΕΚ να προτίθεται να κάνει την υπέρβαση.

Ο Κάρλος θα μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια με την ΑΕΚ έναντι περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν πρόκειται να ζητήσει αντάλλαγμα για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά πιθανότατα θα αξιώσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Στο μεταξύ οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ξεχάσει και τον Λαουτάρο Ακόστα, παρότι το κασέ του είναι 450.000 ευρώ (σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μόντσι -τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης- στον Χιμένεθ- η Ένωση θα πρέπει να καλύψει το 100% του συμβολαίου του), ποσό αρκετά τσουχτερό, αν όχι απαγορευτικό, για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Σεβίλλης, μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, ενώ η ΑΕΚ θα τηρήσει στάση αναμονής, θέλοντας να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags