Facebook Pixel «Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για Κεϊτά»
| 2011-06-18 13:39:00

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για Κεϊτά»

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για Κεϊτά»

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προς τον Πολ Κεϊτά αποκάλυψε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει στην ομάδα.

«Έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχει κάνει διερευνητική κρούση. Αυτό τα λέει όλα. Όταν ήρθα στα Γιάννενα ο πρόεδρος ήταν λίγο επιφυλακτικός, αλλά αυτό ήταν το μόνο που του ζήτησα. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο», δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στην Football League: «Από την τέταρτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε την πρωτοπορία. Στον πρώτο γύρο δεχτήκαμε μόνο τέσσερα γκολ και σε όλη τη σεζόν δεν δεχτήκαμε πάνω από ένα γκολ σε παιχνίδι, παρά μόνο στην τελευταία αγωνιστική, όταν δεχτήκαμε τέσσερα σε ένα ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος με την άνοδο, αλλά ήθελα και τον τίτλο. Θα ήταν κάτι πολύ καλό για το βιογραφικό μου».

Όσο για το δικό του μέλλον, επεσήμανε: «Υπέγραψα για έναν ακόμη χρόνο και είναι η πρώτη φορά που ανανεώνει τη συνεργασία του ένας προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί υποβιβάζονται τρεις ομάδες».

Στο τέλος τόνισε: «Στη διάρκεια της σεζόν είναι δύσκολο να έρθει η οικογένειά μου. Τα δύο μου μεγάλα παιδιά είναι στο πανεπιστήμιο και το μικρότερο πηγαίνει ακόμη σχολείο. Κάποιες φορές έρχονται να με δουν στις διακοπές. Στη Σούπερ Λίγκα θα παίζουμε περισσότερο στην Αθήνα κι ελπίζω να μπορούν να έρχονται πιο συχνά. Επαγγελματικά είμαι πολύ καλά, αλλά κάποιες μέρες αισθάνομαι μόνος και μου λείπει η οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags