Facebook Pixel "Κίνηση για Ραλφ από ΠΑΟ"
| 2011-06-19 08:55:00

"Κίνηση για Ραλφ από ΠΑΟ"

"Κίνηση για Ραλφ από ΠΑΟ"

Σε επιβεβαίωση των χθεσινών ρεπορτάζ προχώρησε με δηλώσεις του ο ατζέντης του Βραζιλιάνου αμυντικού-χαφ, που θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωσή του.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Ραλφ. ξέρω πως ο Παναθηναϊκός κινείται για να τον αποκτήσει. Δεν γνωρίζω όμως περισσότερα, αφού δεν ήμουν εγώ αυτός που τον σύστησα στους Έλληνες», σχολίασε αρχικά στην "Εξέδρα" ο Μαρτσέλο.

Για την προοπτική της Λιόν: «Τον έχω προτείνει εδώ και καιρό στη Λιόν. Από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στη λίστα τους. Ξέρω μάλιστα ότι έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Μετά την αποχώρηση του Τουλαλάν μπορεί να ενδιαφερθεί, αλλά από ότι γνωρίζω οι Γάλλοι έχουν άλλες προτεραιότητες για τη συγκεκριμένη θέση».

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ραλφ: «Πρόκειται ίσως για τον κορυφαίο αμυντικό μέσο στη Βραζιλία. Με δεδομένη την ηλικία του έχει πλέον την εμπειρία να μην τρέχει άσκοπα, να παγώνει τον ρυθμό όταν τον κρίνει σκόπιμο, αλλά και να ανεβάζει τη γραμμή πίεσης, ανάλογα με τη θέση την οποία κρατάει μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης:

Ραλφ για Παναθηναϊκό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags