Facebook Pixel «Ήθελα ΑΕΚ από τον Γενάρη»
| 2011-06-19 09:02:00

«Ήθελα ΑΕΚ από τον Γενάρη»

«Ήθελα ΑΕΚ από τον Γενάρη»

Σαν τρελός θέλει να πάει στην ΑΕΚ ο Ρούμπεν Πουλίδο και περιμένει πως και πώς να φτάσει στα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης επίσημη πρόταση των «κιτρινόμαυρων». «Απωθημένο μου η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος φέτος είχε 21 συμμετοχές, 4 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, έχει ζητήσει από τους Αρκάδες (μέσω του μάνατζέρ του) να λύσουν την συνεργασία τους, που εκπνέει του χρόνου το καλοκαίρι. Εξάλλου και η ομάδα της Τρίπολης θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, μίλησα πριν από τρεις ημέρες με τον μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε γι' αυτό. Απ' όσο ξέρω, έχει μιλήσει με τον Χιμένεθ και τον είχε ενημερώσει ότι το ενδιαφέρον που υπήρχε τον χειμώνα παραμένει. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι υπάρχουν επαφές», δήλωσε στη «SportDay» ο 32χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Εγώ και τον Ιανουάριο ήθελα να πάω στην ΑΕΚ, αλλά δεν με άφησε ο Αστέρας, και από μία άποψη είχε δίκιο, γιατί πάλευε για την παραμονή του και δεν προλάβαινε να βρει αντικαταστάτη μου. Ωστόσο, έδειξα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι είμαι επαγγελματίας, τα έδωσα όλα για την ομάδα και ελπίζω τώρα, αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ με πρόταση, να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να διευκολύνουν την αποχώρησή μου, αφού τώρα υπάρχει χρόνος για να ψάξουν για άλλον παίκτη».

«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτήν. Ελπίζω οι φίλαθλοι του Αστέρα να καταλαβαίνουν την επιθυμία μου. Πάντα ψάχνω το καλύτερο. Υπάρχει ενδιαφέρον και από κάποιες ομάδες στην Ισπανία, αλλά δεν παίζουν στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και η συμμετοχή μου σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι το απωθημένο μου, γιατί έχω καταφέρει με δύο ομάδες μου να βγω στην Ευρώπη, αλλά έφυγα και δεν μπόρεσα να παίξω. Θα ήθελα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και περιμένω νέα από τον μάνατζέρ μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags