Facebook Pixel «Από τους Έλληνες, θα ήθελα μόνο τον Σωκράτη!»
| 2011-01-12 13:34:00

«Από τους Έλληνες, θα ήθελα μόνο τον Σωκράτη!»

«Από τους Έλληνες, θα ήθελα μόνο τον Σωκράτη!»

Ο Νίκος Αλέφαντος στάζει μέλι για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ εκφράζει την άποψη του για τους Γιάννη Μανιάτη και Μπερνάρ Κουμορτζί!

Ακολουθούν μερικές από τις απαντήσεις του πολύπειρου τεχνικού στους αναγνώστες του katimagiko.gr:

• Alexis7, θα ήταν πολύ καλή επιλογή ο Παπασταθόπουλος, θα τον ήθελα. Διότι στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να πιάσει οποιονδήποτε σέντερ φορ! Από τους Έλληνες είναι ο μόνος που θα ήθελα. Πάντως να ξέρεις ότι σαν δίδυμο με τον Αβραάμ δεν κολλάει τόσο πολύ, όσο ο Αβραάμ κολλάει με τον Μέλμπεργκ. Όμως είναι γρήγορος, μου αρέσει.

• Νίκος από Chicago, όχι και ερωτευμένος μαζί μου ρε φίλε! Εντάξει, κατάλαβα πώς το λες, δεν σε παρεξηγώ. Από εκεί και πέρα, δεν έχεις άδικο για την πώληση Τοροσίδη και τη μεταγραφή Μανιάτη. Όμως εμένα δεν με έχει εντυπωσιάσει ο παίκτης αυτός, βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έχω δει και πολύ Πανιώνιο. Πάντως για τον Κουμορτζί έχω εκφράσει άποψη επανειλημμένως: Δεν κάνει για αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Για την εκγύμναση που ρωτάς του Βαλβέρδε, μου αρέσει που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο και το έχει καταφέρει σε κάποια ματς φέτος, δεν μου αρέσει όμως που πέφτει αρκετές φορές η ομάδα στα τελευταία 30-35 λεπτά.

• Panagiotis Rosso Bianco 7, έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις για τον Μουρίνιο. Ο Γκουαρντιόλα δουλεύει με αυτόματο πιλότο, βρήκε μια έτοιμη σχεδόν ομάδα, μια σχολή που έχει δουλευτεί πολλά χρόνια, από την εποχή των Ολλανδών. Αν πάει ο Γκουαρντιόλα σε άλλες ομάδες και πάρει τους τίτλους που έχει πάρει ο Μουρίνιο, θα τον παραδεχτώ. Ο Μουρίνιο πέρσι με την Ίντερ τού πήρε τα σώβρακα του Γκουαρντιόλα. Η ιστορία θα γράψει πρωταθλητή Ευρώπης τον Μουρίνιο και ουδείς θα ξέρει στις επόμενες γενιές ότι η Μπαρτσελόνα έπαιξε μονότερμα την Ίντερ στη Βαρκελώνη. Στο δε πρώτο ματς η Ίντερ την πάτησε την Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο. Αυτά περί θεάματος είναι για τα παιδάκια και τους πατεράδες να τρώνε πατατάκια! Ο Μουρίνιο είναι ασύλληπτος στην τακτική. Ο προπονητής πρέπει να είναι σκάκι, θέλει ταλέντο, θέλει μυαλό. Βέβαια, στο ματς φέτος στη Βαρκελώνη ο Μουρίνιο δεν το χειρίστηκε καλά, δεν έχει τους παίκτες για να πάει να παίξει έτσι… Το τρίγωνο Καμπιάσο, Ζανέτι, Σνάιντερ που είχε στην Ίντερ, δεν το έχει τώρα. Από εκεί και πέρα, για τον Άιρλαντ που ρωτάς, τον ξέρω, είναι καλός παίκτης, τον έβλεπα πέρσι, είναι γρήγορος, ντριμπλαδόρος, σκοράρει, φέτος δεν ξέρω γιατί δεν παίζει. Αν ερχόταν εδώ, θα εντυπωσίαζε.

• Zorz, ο Ναφτί είναι καλός κόφτης, είχε κάνει κάτι ματσάρες με τον Άρη, ανέβαινε και ψηλά, ωραίος χαφ. Αλλά κωλοπαίδι όπως λένε και ξενύχτης. Έπεσε πολύ. Για τον Ουρτάδο πάντως σας τα είχα πει, μπλέξαμε, καρούτα με προβλήματα.

• Dr, σωστές οι παρατηρήσεις σου, όντως ο Μέσι έχει Τσάβι και Ινιέστα που τον απελευθερώνουν, όντως ο Ροναλντίνιο και ο Ντέκο όταν έφυγαν από την Μπαρτσελόνα χάθηκαν. Όμως έκαναν και κακή ζωή αυτοί. Ενώ ο Μέσι έχει άλλο χαρακτήρα. Είναι γεγονός πάντως ότι ο Μέσι με την Αργεντινή δεν κάνει αυτά που κάνει στην Μπαρτσελόνα. Του πάει αυτή η ομάδα, είναι στις τάξεις της από μικρός και έχει δέσει μαζί της. Όμως: Χωρίς τον Μέσι η Μπαρτσελόνα είναι άλλη ομάδα, όποτε τη βλέπω, αυτός κάνει διαφορά. Μην τον απαξιώνεις λοιπόν. Εγώ πιστεύω ότι και στην Μάντσεστερ να πάει τώρα, θα είναι παικταράς. Και στην Άρσεναλ να πάει τώρα, θα οργιάσει. Αν πήγαινε δε στη Ρεάλ, θα χανόταν το τόπι. Δεν θα έχανε ο Μουρίνιο από καμία ομάδα.

• Astakos, ενώ τα έλεγες ωραία και συμφωνούσα με αυτά που έγραφες, έχασα πάσα ιδέα όταν στο τέλος είπες ότι ο Σόλιντ πρέπει να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό! Ε όχι. Πού είναι ο μεγάλος προπονητής που μας έλεγαν; Έφυγε από τον Ολυμπιακό και βολοδέρνει. Ξεχνώ εγώ που στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιζε ξέφραγο αμπέλι με ζώνη νεροζούμι και μας φόρτωναν με γκολ οι αντίπαλοι μέσα στο Καραϊσκάκη; Όπως έπαιζε με την Καλλιθέα, έπαιζε και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Και περνάγανε όλοι τρένο από το Καραϊσκάκη.

• Κωστάκης Λάρισα, Παναθηναϊκέ, εντάξει ο Βαλβέρδε έχασε τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από 2 ματς, ούτε ο προπονητής κρίνεται από 2 ματς. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει πιο γρήγορους παίκτες και πιο γρήγορη ομάδα ως σύνολο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτες. Ο Βαλβέρδε με τα όποια μειονεκτήματα έχει, κάνει δουλίτσα και μου αρέσει που ασχολείται μόνο με τη δουλειά του.

• Kostas Katerini, ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι πρέπει να πάρει καλό τερματοφύλακα και να μην έχει μόνο τον Πάρντο.

• Σωκράτης Κόκκαλης, Γκέκας στη Ρεάλ; Αυτό το έβγαλε ένα σάιτ. Αν δεν το δω, δεν θα το πιστέψω.

• ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,για τον Σαμαρά έχεις δίκαιο φίλε μου. Πάντα έλεγα ότι είναι απαράδεκτο αυτό το κορμί να παίζει εξτρέμ. Όσο μπάλα και να ξέρεις, με αυτό το κορμί ταλαιπωρείσαι. Για εμένα εξτρέμ πρέπει να είναι κορμιά όπως του Ρομπέν, του Πέδρο, του Τζόρτζεβιτς, του Γιαννακόπουλου, του Ντι Μαρία. Η καλύτερη θέση για τον Σαμαρά είναι φορ, στην καρδιά. Ωραίες ερωτήσεις κάνετε ρε μπαγάσες.

Διαβάστε όλες τις απαντήσεις του μοναδικού «Αλέ» μόνο στο katimagiko.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags