20/06/11 - 13:51

«Καμία πρόταση από Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του Αντρέ Βιεϊρίνια, Γκασπάρ τόνισε πως ο Πορτογάλος άσος θα φύγει κάποια μέρα από τον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Καμία πρόταση από Ολυμπιακό»
34.775views 0shares

«Είναι φυσιολογικό να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο Βιεϊρίνια μιας και είναι ένας σημαντικός παίκτης για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ και απασχολεί και έμενα το θέμα του Βιεϊρίνια. Πάντως όπως μου έχει πει αυτή την στιγμή στο μυαλό του έχει κυρίως τον ΠΑΟΚ και μου έχει ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλει πρωτίστως να παίζει. Αν προκύψει πρόταση τότε δουλειά μου είναι να ενημερώσει τον κ. Ζαγοράκη», είπε στο «Αθλητικό Metropolis» και πρόσθεσε:

«Ο Βιεϊρίνια σκέφτεται πολύ την καριέρα του και θεωρεί τον ΠΑΟΚ ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και είναι παίκτης είναι πολύ ευγνώμων στην ομάδα. Έχει στόχο να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, όμως αυτή την στιγμή είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Βιεϊρίνια δέχθηκε πρόταση από κάποια ομάδα: «Δουλεύουμε σε αυτό το θέμα, αλλά δε βρισκόμαστε ακόμη σε μία φάση ώστε να περιμένουμε προτάσεις. Υπήρξε μία σημαντική πρόταση από την Ανατολική Ευρώπη, αλλά την απορρίψαμε, γιατί θεωρήσαμε ότι ο Βιεϊρίνια θα έπρεπε να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα της ομάδας, γιατί σέβομαι τον ΠΑΟΚ και μόνο αν ο ΠΑΟΚ το θέλει μπορεί να αποκαλύψει την ομάδα».

Σε ερώτηση αν υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης, τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα ποσοστό. Είναι θέμα του ΠΑΟΚ αν θα το αποκαλύψει. Δεν είναι κάτι που αφορά τον παίκτη. Δουλειά μου είναι όταν έρχεται μία πρόταση να διαπραγματεύομαι την μεταγραφή μεταξύ των δύο ομάδων».

Στο τέλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό: «Όχι, δεν υπήρξε καμία πρόταση».