Facebook Pixel Μπήκε μόνος του στη… Βρύζα!
| 2011-06-20 17:30:00

Μπήκε μόνος του στη… Βρύζα!

Μπήκε μόνος του στη… Βρύζα!

Μετά το σενάριο που παίχτηκε με τον Παναθηναϊκό, η πόρτα του ΠΑΟΚ άνοιξε …αυτόματα για τον Ζήση Βρύζα. Τη στιγμή που κλείνει εκείνη της Εθνικής…

Από χθες το βράδυ έχει… βρωμίσει η πιάτσα ότι ο Βρύζας βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον «δικέφαλο του Βορρά» και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο πρώην πρόεδρος, αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου έχει έρθει σε επαφή με επιχειρηματία (ο οποίος στο πλευρό του θα έχει κι άλλους υποψήφιους επενδυτές), προκειμένου να ρίξει λεφτά στον σύλλογο. Κάτι που, για την ώρα τουλάχιστον, μοιάζει περισσότερο με επιθυμία των εντός και εκτός συλλόγου και λιγότερο με σενάριο που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά όπως ακριβώς διαρρέεται. Και επιστροφή Βρύζα, δηλαδή και άνθρωπος που θα ρίξει λεφτά στην ομάδα.

Ο Ζαγοράκης, μάλιστα, είναι ενήμερος για όλες αυτές τις εξελίξεις, καθώς οι σχέσεις του με τον Βρύζα είναι πλέον πολύ καλές. Ο τελευταίος, άλλωστε, είδε να ανοίγει ξανά η πόρτα του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του, καθώς μετά το… πείραμα του Παναθηναϊκού και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, η θέση του ήταν δύσκολη και στην ΕΠΟ.

Όπως λέγεται στους διαδρόμους της Ομοσπονδίας, οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι πειραγμένοι με τη συμπεριφορά Βρύζα, όσον αφορά τους χειρισμούς του στο θέμα του Παναθηναϊκού. Ότι το πρόβλημα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή στις ΗΠΑ ο Βρύζας. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να είχε συμβεί αν δεν υπήρχε ένα οικογενειακό θέμα του Φύσσα να τον κρατήσει στην Αθήνα. Αναγκαστικά πήγε μαζί με τον Σάντος στην Αμερική ο παλαίμαχος άσος και αυτό, από ό,τι φαίνεται, του γλύτωσε προσωρινά τη θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Γιατί από τη στιγμή που οι εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό ήταν αρνητικές, δεν είναι σίγουρο ότι η ΕΠΟ θα συνέχιζε τη συνεργασία μαζί του. Κάθε άλλο μάλιστα.

Όλα αυτά, βέβαια, τα έχουν εντοπίσει οι ευαίσθητες κεραίες του Βρύζα, που βλέπει εδώ και καιρό την προοπτική επιστροφής στον ΠΑΟΚ με εντελώς διαφορετικό μάτι από ό,τι πριν από 1-1.5 μήνα. Ειδικά μετά τις αντιδράσεις –μέχρι και απειλές- που υπήρξαν όταν διέρρευσε το σενάριο περί Παναθηναϊκού. Οι ΠΑΟΚτσήδες τον θέλουν, αυτός ξέρει καλά τα κατατόπια, οπότε γιατί να μη γυρίσει στην Τούμπα να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags