21/06/11 - 08:42

Βάσει νόμου Γουέμπστερ... κινείται ο Βιεϊρίνια

Για ένα «κομμάτι ψωμί» κινδυνεύει να χάσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ.

Βάσει νόμου Γουέμπστερ... κινείται ο Βιεϊρίνια
46.131views 0shares

Ο ατζέντης του Πορτογάλου μέσου, Γκασπάρ, αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι ο πελάτης του απέρριψε πρόταση από την Ντνιεπρ, επειδή θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν συνεχίσει το «τροπάριο» αυτό και δεν βρεθεί ομάδα φέτος, το επόμενο καλοκαίρι έχει το δικαίωμα ο 25χρονος χαφ να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, βάσει του νόμου Γουέμπστερ, και να φύγει αντί του ποσού των 500.00 ευρώ περίπου.

Ο «Δικέφαλός του Βορρά» είχε προφορική συμφωνία με την Ντνιεπρ για την πώληση του Βιεϊρίνια αντί του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο παίκτες έκανε πίσω, τονίζοντας ότι προτιμά Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία ή Γερμανία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με τη Sportday, που δημοσιεύεται σήμερα, ο Πορτογάλος χαφ έχει ενημερωθεί από τους συμβούλους του για το νόμο Γουέμπστερ. Αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, οι Θεσσαλονικείς κινδυνεύουν να χάσουν τον παίκτη χωρίς να αποκομίσουν τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που περιμένουν, εκτός αν δεχτεί ο παίκτης να υπογράψει επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013 ή πωληθεί σε άλλη ομάδα.

Πηγή: Sportfm.gr