Facebook Pixel Ετοιμάζει σπουδαίο deal ο Βρύζας
| 2011-06-21 11:51:00

Ετοιμάζει σπουδαίο deal ο Βρύζας

Ετοιμάζει σπουδαίο deal ο Βρύζας

Ένα σπουδαίο deal, που ίσως αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο την οικονομική πορεία του ΠΑΟΚ, κοντεύει να κλείσει ο Ζήσης Βρύζας.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις με Έλληνα επιχειρηματία από την Κωνσταντινούπολη, με μεγάλη οικονομική εμβέλεια, που είναι ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του.

Πρόκειται για τον Βασίλη Φλωρίδη, 59 ετών, ο οποίος διαθέτει μια… τρέντι εμφάνιση, με μούσι, σκουλαρίκι και τατουάζ με το δικέφαλο από παιδί. Έκανε επιχειρηματική καριέρα σε ορυχεία στην Κένυα, ενώ με τις δραστηριότητές του στην Τουρκία έφτασε σε σημείο να συνεταιριστεί με την οικογένεια Τσιλέρ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει και δωρεά ύψους 3.300.000 δολαρίων στο Πατριαρχείο!

Μαζί με τον Φλωρίδη υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον άλλοι δύο επιχειρηματίες, ένας εκ των οποίων είναι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, γιος του Γιώργου, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ και αυτό συνδυάζεται με την επιστροφή του Βρύζα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς είναι ουσιαστικά και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags