Facebook Pixel «Είναι ρίσκο ο Φέισα»
| 2011-06-21 13:40:00

«Είναι ρίσκο ο Φέισα»

«Είναι ρίσκο ο Φέισα»

Έχουν περάσει τόσες μέρες και οι «διθύραμβοι» για τον Λιούμπομιρ Φέισα δεν έχουν σταματήσει. Όμως, υπάρχει κάποιος που έχει ενστάσεις για τον Σέρβο μέσο. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς πιστεύει πως ο παίκτης έχει αλλάξει μετά τον τραυματισμό του…

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον «Sentra 103,3»:

Για το σερβικό ποδόσφαιρο: «Μπορεί να μην υπάρχει εξαγωγή προς την Ελλάδα ποδοσφαιριστών αλλά προς άλλες χώρες υπάρχει. Η σερβική σχολή όπως και οι χώρε της πρώην Γιουγκοσλαβίας εξακολουθεί και βγάζει παίκτες.

Τις τελευταίες φορές που έχω παρακολουθήσει το σερβικό ποδόσφαιρο, δεν είχα την εντύπωση ότι το επίπεδο του σερβικού πρωταθλήματος αρχίζει και ανεβαίνει. Μου φάνηκε ένα επίπεδο κάτω από το ελληνικό. Αλλά ταλέντα βγαίνουν. Οι ομάδες συνηθίζουν να αγοράζουν τους ποδοσφαιριστές σε μικρή ηλικία. Έχουν φύγει αρκετοί παίκτες σε ομάδες του εξωτερικού. Και περιμένω να τους δω και τι εξέλιξη θα έχουν».

Για τον Φέισα: «Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον έχω δει στο πλαίσιο παρακολούθησης που έκανα για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μόνον εκείνον. Ήταν η εποχή πριν πάει στην Παρτίζαν. Έχω μία εικόνα όχι πολύ βαθιά. Έχω μία εικόνα για τον ποδοσφαιριστή αλλά έχω και πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.

Πριν 3-4 χρόνια η γνώμη μου ήταν ότι πρόκειται για έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που εκείνη την εποχή δεν ήταν για επίπεδο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Ψηλό παιδί, με μεγάλο χώρο δράσης, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στο χώρο του κέντρου. Ήθελε πολύ την μπάλα αλλά σε παιχνίδι κίνησης. Μπορεί να παίζει σε διάφορες θέσεις και σχήματα στο κέντρο. Είναι πολύ δυνατός στα αμυντικά του καθήκοντα. Δεν είναι μόνο αμυντικό χαφ.

Μπορεί να παίζει και με άλλους δύο στο κέντρο. Μεγάλο ερωτηματικό είναι η κατάσταση του μετά από έναν χρόνο τραυματισμού. Δεν γνωρίζω τα δεδομένα της συμφωνίας. Φαντάζομαι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει κάποιες προφυλάξεις, γιατί οπωσδήποτε είναι ένα ρίσκο. Το ζητούμενο είναι πόσο καθαρή εικόνα έχει ο Ολυμπιακός για την εξέλιξη του και το επίπεδο που έχει φτάσει. Όταν τον είδα, είδα ένα εξελίξιμο ποδοσφαιριστή».

Για Παναθηναϊκό: «Δεν υπήρξε απολύτως τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags