Facebook Pixel Iδού το business plan των Αράβων!
| 2011-01-12 15:57:00

Iδού το business plan των Αράβων!

Iδού το business plan των Αράβων!

Βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα το περίφημο business plan των Αράβων. Διαβάστε τι προβλέπει για γήπεδο, Ζαγοράκη, Χάβο κ.ά.

Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Μακεδονία», οι υποψήφιοι Αραβες επενδυτές έστειλαν το σχέδιό τους για τον ΠΑΟΚ, σε 12 σελίδες και τίτλο: «P.A.O.K F.C Athletic Football Club, P.A.O.K P.A.E, Business Plan 2011-2013».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο σχέδιο, αρχικά τονίζεται η ανάγκη μεταγραφών και ενίσχυσης της ομάδας, ενώ αναφορά γίνεται και στην πρόσληψη νέου προπονητή, με τον Μάκη Χάβο να παραμένει στο τεχνικό τιμ.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο θέμα του νέου γηπέδου, που δεν θα κατασκευαστεί στην Τούμπα, αλλά θα έχει μεγάλη χωρητικότητα (μιλάνε για 50.000 θέσεις) και δεν θα... εμπλέκεται με τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Οι Άραβες θέλουν ένα ιδιόκτητο γήπεδο με δικά τους κεφάλαια και μπορούν να το κάνουν εάν έχουν το 67% των μετοχών. Το θέμα, βέβαια, είναι ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο Ερασιτέχνης θα πληγεί άμεσα. Θυμίζουμε πως μια ανάλογη... εξαγγελεία είχε κάνει και ο Ιβάν Σαββίδης όταν «έπαιζε» να αγοράσει την ΠΑΕ, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του κόσμου.

Παράλληλα, περιγράφεται η επιθυμία των επενδυτών να παραμείνει ο Θόδωρος Ζαγοράκης στην ΠΑΕ σε έναν ρόλο προέδρου, που δεν θα διαθέτει όμως μετοχές!
Τέλος γίνεται περιγραφή της εμπορικής αξιοποίησης του εμπορικού σήματος του ΠΑΟΚ με την περαιτέρω ανάπτυξη της μπουτίκ.

Σύμφωνα με την «Μακεδονία», το έγγραφο έχει την υπογραφή του Οντέι Αλ Σαμαρί, εκπροσώπου του αραβικού ομίλου, προσωπικού φίλου του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags