Facebook Pixel «Αν θέλουν, τα βρίσκουμε στο οικονομικό»
| 2011-06-22 09:46:00

«Αν θέλουν, τα βρίσκουμε στο οικονομικό»

«Αν θέλουν, τα βρίσκουμε στο οικονομικό»

Μήνυμα προς τον Σταύρο Αδαμίδη στέλνει ο μάνατζερ του Χαβιέ Πορτίγιο, Σέρχιο Μπρουσαλιάν, τονίζοντας πως ο πελάτης του θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Μαζί μας δεν έχει έρθει κάποιος σε επαφή. Μίλησα πριν από λίγο με τον Χαβιέ και ούτε εκείνος είχε κάποια ενόχληση κατευθείαν από τον Χιμένεθ», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Πορτίγιο στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα» και συνέχισε:

«Σίγουρα όλα εξαρτώνται από την πρόταση που θα γίνει. Ο Πορτίγιο έχει κάποιες προσφορές στα χέρια του. Άλλες είναι σε προχωρημένο επίπεδο και άλλες είναι στην αρχή. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η προοπτική της ΑΕΚ θα τον ενδιέφερε πολύ. Και εγώ θα ήθελα να έρθει στην ΑΕΚ και να αγωνιστεί εκεί».

Για το κασέ του παίκτη που είναι στα 700.000 ευρώ, επεσήμανε: «Τα χρήματα αυτά είναι που λάμβανε τώρα από τη Χέρκουλες. Ξέρουμε πως είναι η κατάσταση στα οικονομικά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Είμαι της άποψης πως αν οι δύο πλευρές θέλουν, όλα μπορούν να συμβούν. Όταν μιλάνε άνθρωποι του ποδοσφαίρου όλα μπορούν να γίνουν και να βρεθεί η χρυσή τομή».

Σχετικά με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ, τόνισε: «Σίγουρα η παρουσία του Χιμένεθ παίζει καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση. Όμως θα μπορούσαμε να πούμε περισσότερα αν είχαμε κάποια ενόχληση. Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι το αγωνιστικό. Ο Χαβιέ είναι σε καλή ηλικία, θέλει να παίζει και αυτό τον απασχολεί. Αν ο Χιμένεθ θέλει πραγματικά να τον αποκτήσει και πιστεύει σε αυτόν, θα βρεθεί η λύση και με το οικονομικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags