Facebook Pixel Επίσημα ο Βίλας-Μπόας στην Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-22 13:18:00

Επίσημα ο Βίλας-Μπόας στην Τσέλσι!

Επίσημα ο Βίλας-Μπόας στην Τσέλσι!

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, που ήταν βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο από το 2004 έως το 2007 στην Τσέλσι, επέστρεψε και επίσημα στο «Στάμφορντ Μπριζ», καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του με τον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο 33χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την προηγούμενη σεζόν την Πόρτο στην κατάκτηση του νταμπλ στην Πορτογαλία και του Γιουρόπα Λιγκ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και πιάνει άμεσα δουλειά.

Στην ανακοίνωση για την πρόσληψη του Βίλας-Μπόας, οι «μπλε» αναφέρουν:

«Ο Αντρέ ήταν εξαιρετικός υποψήφιος για τη θέση. Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους νέους προπονητές στο ποδόσφαιρο σήμερα και έχει ήδη επιτύχει πολλά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η φιλοδοξία, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά του ταιριάζει με αυτά της Τσέλσι και είμαστε βέβαιοι ότι η ηγεσία του Αντρέ στην ομάδα θα έχει ως αποτέλεσμα σπουδαιότερες επιτυχίες στις μεγάλες εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Αντρέ θα φέρει πίσω την προπονητική εμπειρία του σε έναν σύλλογο, τον οποίο ήδη γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας εργαστεί εδώ για τρία χρόνια. Πάντα έχαιρε μεγάλης εκτίμησης στην Τσέλσι και όλοι εδώ ανυπομονούν να τον καλωσορίσουν και να δουλέψουν μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags