Facebook Pixel Ο Τζιμπρίλ και η ταμπακέρα
| 2011-06-22 14:34:00

Ο Τζιμπρίλ και η ταμπακέρα

Ο Τζιμπρίλ και η ταμπακέρα

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει στο blog του για τον Σισέ που πρέπει να πάρει θέση για το status της υπόθεσής του με τον Παναθηναϊκό.

• Να μιλήσει ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός του, Παύλος Τοπίδης (όπως το έκανε άπαξ), το καταλαβαίνω. Να μιλήσει και ο Γάλλος μάνατζέρ του (που δεν το έχει κάνει), επίσης το καταλαβαίνω. Να μιλάει, όμως, η… Τζουντ μέσω twitter εξ ονόματος του Σισέ, τη στιγμή που ο ίδιος αποθεώνει (σε συνέντευξη που έχει δώσει προ καιρού στο “Men’s Health”) αυτούς που αδημονούν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ε, αυτό πάει πολύ!

• Στην αρχή το αστείο με το twitter της Τζουντ ήταν... αστείο. Mαθαίναμε σε πιο καφέ του Λονδίνου βρισκόταν, τι ώρα πήγαινε για ψώνια, πόσο της έλειπε ο Τζιμπρίλ, αν κόπηκε το ρεύμα στο σπίτι της, ωραία πράγματα, κουτσομπολίστικα, χαβαλεδιάρικα. Αλλά τις τελευταίες ημέρες το θέμα έλαβε άλλες διαστάσεις. Η Τζουντ Σισέ έγινε ο… Ηλίας Μόσιαλος του Γάλλου και έχει αναλάβει εργολαβικά να ενημερώνει με… τιτιβίσματα για την καθημερινή επικαιρότητα των θεμάτων που αφορούν στα μεταγραφικά του συζύγου της. Πάλι καλά που ο Σισέ δεν μας ενημερώνει από το facebook του ράφτη του, Γιώργου Παπαδόγαμβρου…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags