Facebook Pixel Ατρόμητος ο… Διαγόρας
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-12 18:20:00

Ατρόμητος ο… Διαγόρας

Ατρόμητος ο… Διαγόρας

Με σκορ 1-0 ο Διαγόρας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί του Εθνικού Αστέρα και ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το σκορ στο γήπεδο της Ρόδου άνοιξε στο 30΄ ο Ταραχούλσκι για τον Διαγόρα (1-0) με κεφαλιά, με τον Άντονι να έχει δει την προσπάθειά του μόλις τρία λεπτά νωρίτερα να καταλήγει στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Ο Εθνικός Αστέρας, μάλιστα, στάθηκε άτυχος και στο 40΄, όταν ο Διαμαντής έχασε το πέναλτι που σφύριξε υπέρ της ομάδας του ο Γ. Κομίνης! Μία φάση που άφησε με δέκα παίκτες τους γηπεδούχους. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχε ολοκληρωθεί 1-1.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας (Πετρός Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης (62' Σκόνδρας), Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (83' Αγκιρίμπα), Γεωργίου, Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριανός (71' Τσιώλης), Καρατζάς, Τραορέ, Χωριανόπουλος, Διαμάντης (82' Αργυρίου), Παλάσκας (63' Γιαννιτσανάκης), Φραντζεσκί, Λουάμο, Παπαζούδης, Άντονι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags