22/06/11 - 20:59

"Έπεσε" η τιμωρία του Ατρόμητου στη δευτεροβάθμια

Η ποινή των δυο αγωνιστικών στον Ατρόμητο για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δε θα ισχύσει, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του συλλόγου.

"Έπεσε" η τιμωρία του Ατρόμητου στη δευτεροβάθμια
21.261views 0shares

Έπειτα από τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος δέχτηκε ποινή δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Όμως, οι Περιστεριώτες δεν κάθισαν με… σταυρωμένα τα χέρια και άσκησαν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Έπειτα, λοιπόν, από περίπου δυο μήνες από τη διεξαγωγή του τελικού (30/4) αυτή αποφάσισε να κάνει δεκτή την έφεση του συλλόγου. Έτσι, δε θα ισχύσει η ποινή και η ΠΑΕ θα τιμωβρηθεί μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Η Επιτροπή κάνει δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κατά της υπ’ αριθμ. 219/2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 40.000 ευρώ.

Ικανοποίηση από πλευράς Ατρομήτου

Τέλος, το γεγονός αυτό σκόρπισε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας των δυτικών προαστίων, κάτι που εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ τονίζοντας πως αποδόθηκε δικαιοσύνη έστω και καθυστερημένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Έστω και αργά αποδόθηκε δικαιοσύνη... Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «έσβησε» την άδικη ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στην ομάδα μας για τα γεγονότα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2011.

H ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που απένειμε δικαιοσύνη δύο μήνες μετά από τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzetta.gr