Facebook Pixel Η Τζουντ βάζει πάγο στην επανεκκίνηση
| 2011-06-23 12:15:00

Η Τζουντ βάζει πάγο στην επανεκκίνηση

Η Τζουντ βάζει πάγο στην επανεκκίνηση

Σχεδόν όλοι καταλαβαίνουν πια ότι το βραχυπρόθεσμο μέλλον του Παναθηναϊκού εξαρτάται από έναν άνθρωπο, την κυρία Σισέ! Αυτή θα αποφασίσει αν θα φύγει ο Τζιμπρίλ από τον Παναθηναϊκό, η Τζουντ θα πάρει την απόφαση αν ο άντρας της θα πει «ναι» στη Λάτσιο ή σε όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται.

Το άρθρο του Βασίλη Παπανικολάου στο exedrasport.gr:

Ούτε η γνώμη των μάνατζερ του Γάλλου μετράει, ούτε φυσικά το τι θέλει και τι δεν θέλει ο Γόντικας και ο Παναθηναϊκός. Στα... παλιά της Prada οι γνώμες και το συμφέρον των υπολοίπων. Αυτή είναι το απόλυτο αφεντικό της κατάστασης και στην κυρία Σισέ μοιάζει πως πρέπει να απευθύνονται όσοι θέλουν κάτι από τον σύζυγό της.

Ευτυχώς πάντως που η Τζουντ δεν είναι λιγομίλητη. Ευτυχώς που υπάρχει το twitter και μαθαίνουν οι οπαδοί της ομάδας (μαζί και η διοίκηση του ΠΑΟ) τις προθέσεις της. Εμαθαν λοιπόν τον τελευταίο καιρό ότι κανένα αποχαιρετιστήριο πάρτι δεν κάνει ο Τζιμπρίλ, έμαθαν ότι ο Γάλλος φορ «παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού» και επίσης έμαθαν ότι είναι στο χέρι του κυρίου και της κυρίας Σισέ αν θα παραμείνει ή όχι στην Ελλάδα. Υπόσχεση είναι αυτό; Απειλή μήπως; Κανείς δεν ξέρει. Θα έλεγα ότι αυτά είναι «απίστευτα πράγματα», αλλά με όλα όσα συμβαίνουν, η έκφραση έχει χάσει το νόημά της

Το θέμα τώρα είναι πότε άραγε θα έχει την καλοσύνη το ζεύγος να γνωστοποιήσει τις αληθινές προθέσεις του στον κύριο Γόντικα; Επειδή λένε και ξαναλένε πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα τους, μήπως κατά τύχη τους πέρασε από τον νου ότι και ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά; Ή μήπως δεν τολμάει κανένας να τους το πει;

Απ' όσο μπορώ να αντιληφθώ, κανένας δεν θέλει να ακουμπήσει αυτό το ευαίσθητο θεματάκι. Κανένας δεν έχει το θάρρος να πει κατάφατσα στον Τζιμπρίλ και την Τζουντ «ακούστε, αποφασίσαμε ως διοίκηση να σε (σας) πουλήσουμε, γιατί δεν γίνεται αλλιώς». Η διοίκηση και ο Γόντικας κάνουν συζητήσεις, αλλά παράλληλα πετάνε την καυτή πατάτα στα χέρια των ενδιαφερομένων, λέγοντας ουσιαστικά «τώρα βρείτε τα και με τον παίκτη». Σαν να μην έχει καμία δικαιοδοσία πάνω στον δικό της παίκτη, σαν να παραδέχεται ότι δεν μπορεί να κουμαντάρει ένα θέμα που είναι πάνω απ' τα κυβικά της.

Διότι αυτό είναι ο Σισέ, μετά την αποχώρηση του Νίκου Πατέρα: μία προσωπικότητα πολλαπλάσια μεγαλύτερη απ' του Γόντικα και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης. Αυτή είναι η αλήθεια και γι' αυτό ο Φερέιρα και όσοι άλλοι έχουν ευθύνη για το «αύριο» των Πρασίνων αισθάνονται φυλακισμένοι και ξημεροβραδιάζονται μπροστά στο twitter της κυρίας Σισέ.

Προσωπικά, πιστεύω και εγώ ότι ο Σισέ κάποια στιγμή θα φύγει. Μόνο αν ήταν παραιτημένος από φιλοδοξίες θα έμενε και δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρει βεβαίως ότι «Θεός» δεν πρόκειται να γίνει πουθενά αλλού, ούτε και να πάρει ποτέ τα χρήματα που παίρνει απ' τον Παναθηναϊκό.

Γι' αυτό και δεν ανακοινώνει ακόμη τίποτε. Εκείνο που ίσως του διαφεύγει είναι το μέγεθος του προβλήματος και πως η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα και όσο περισσότερο μένει στην Αθήνα, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στη νυν ομάδα του. Οφείλει και ίδιος αλλά και η κυρία Σισέ να καταλάβουν ότι η επανεκκίνηση του πρότζεκτ «Παναθηναϊκός» έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει, για να μην έρθει η στιγμή που οι ίδιοι μέσω twitter θα εκφράζουν από μακριά τη λύπη τους για τα προβλήματα που θα έχει στο μέλλον η πρώην ομάδας τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags