Facebook Pixel Κωλοτούμπα... Μελισσανίδη!
| 2010-12-19 21:13:00

Κωλοτούμπα... Μελισσανίδη!

Κωλοτούμπα... Μελισσανίδη!

Aνοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ άφησε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ, αν και στη συνέχεια βέβαια τα μάζεψε με μία ... κωλοτούμπα που θα ζήλευε και ο Iωάννης Μελισσανίδης…

Ο Ισπανός μίλησε με σκληρή γλώσσα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ηρακλή τονίζοντας πως η ομάδα του δεν πρέπει να έχει τόσο ψηλά τον πήχη, ενώ άφησε αιχμές και για τη διοίκηση προσθέτοντας ότι «ίσως οι μέτοχοι έχουν κουραστεί»!

«Είμαστε μία ομάδα και έχουμε αυτό που έχουμε. Νιώθω ντροπή και δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα να μην έχω φιλοδοξίες. Έχω συνηθίσει διαφορετικά. Ξέρω να χάνω. Αλλά σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε τον δεύτερο.

Είναι ψέμα αυτό. Και το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε την μάσκα που φοράμε γιατί τελικά δεν είμαστε αυτοί που νομίζουμε ότι είμαστε

Βεβαίως και υπάρχουνε κάποιες λύσεις που θα πρέπει να πάρουμε και νομίζω ότι όλοι έχουμε κατά νου γιατί συζητάμε. Δεν το κάνω ποτέ να μιλήσω άσχημα για οποιονδήποτε. Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα για συμβιβασμούς. Αν εγώ δεν αισθάνομαι καλά πολύ σύντομα μπορεί να συμβούνε διάφορα», είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Πάντως, στη συνέχεια τα… μάζεψε κάπως.. «Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι την τελευταία μέρα. Μέχρι θανάτου για την ΑΕΚ. Αυτό που δεν θα επιτρέψω είναι κάποιοι να μην αισθάνονται την φανέλα της ΑΕΚ. Στους 2,5 μήνες που είμαι στην Ελλάδα ξέρω τι σημαίνει η ιστορία της ΑΕΚ. Όποιος δεν έχει την ντροπή, και λέω όχι να παίξει ή όχι καλά, να φύγει αλλιώς θα αποχωρήσω εγώ. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσετε όπως θέλει. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω.

Έχω μιλήσει πολύ με την διοίκηση. Κάθε πρωί ξυπνάω στις 7:00 το πρωί. Όλη την ημέρα ασχολούμαι με την ΑΕΚ και όταν γυρνάω σπίτι δεν ξέρω τι ώρα είναι. Στην ζωή μου δεν είχαν δουλέψει ποτέ τόσο πολύ. Αλλά μου δίνει κίνητρο βλέποντας ανθρώπους να δουλεύουνε καθημερινά και αυτό θα πρέπει να το κάνουνε όλοι. Αυτός που δεν το κάνει περισσεύει από την ομάδα».

Για το ματς, τόνισε: «Κάνοντας μία ανάλυση του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άσχημοι και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τέσσερις φορές το τέρμα του Ηρακλή και αυτό είναι πολύ λυπηρό αν θέλουμε να εξελιχθούμε και να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Αυτό που θα πρέπει να δείξουμε στους φιλάθλους μας είναι περήφανοι. Μπορεί να χάνουμε και να μην είμαστε τρίτοι αλλά έβδομοι αλλά με τιμή και ντροπή. Το να χάνεις δύσκολο και ακόμη πιο δύσκολο να ξέρεις να χάνεις. Δείξαμε ντροπιαστική εικόνα σήμερα

Οι μέτοχοι βάζουνε λεφτά στην ομάδα και ίσως να έχουνε κουραστεί. Δεν γνωρίζω…»

Τέλος για τις αλλαγές είπε: «Ο Τζιμπούρ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με έναν ειδικό νάρθηκα. Ο Μπλάνκο έμεινε εκτός από τεχνικής πλευράς και πάντα είμαι διαθέσιμος να μαθαίνω καινούρια πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags