Facebook Pixel Γιατί τόση πρεμούρα;
| 2011-06-23 17:08:00

Γιατί τόση πρεμούρα;

Γιατί τόση πρεμούρα;

O Σταύρος Κόλκας γράφει για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον υποψήφιο επενδυτή του ΠΑΟΚ, Βασίλη Φλωρίδη

Ούτε διακοπές δεν μπορώ να κάνω πλέον. Αρχίζω και συμβιβάζομαι με την ιδέα πως κάποιος μου κάνει πλάκα. Όποτε αποφασίζω να φύγω από τη βάση μου, γίνεται … μακελειό.

Μου μεταφέρθηκε κλίμα για το τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει μία προσπάθεια να αποδειχτεί πως ο Βασίλης Φλωρίδης δεν είναι… άγιος. Δέχεται χτυπήματα επί προσωπικού, σε μία φάση που είναι θέμα ολίγων ημερών να δούμε αν θα βάλει ή όχι χρήματα στον ΠΑΟΚ.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε μια δυσφορία από μερίδα του Τύπου και όχι μόνο, για μία υπόθεση που έχει με το Πατριαρχείο. Αλήθεια, δημοσίευσε κανένας την απόφαση; Βρήκε τον δικηγόρο του; Την κέρδισε ή την έχασε.

Εγώ πληροφορούμαι, πως κέρδισε την υπόθεση με το Πατριαρχείο. Σε λίγες ώρες θα φανεί και αυτό.

Αδυνατώ να κατανοήσω το μένος που μου μεταφέρθηκε πως υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για τον κ. Φλωρίδη. Πρώτα απ όλα, μου την σπάει διάφοροι αστείοι, αποτυχημένοι στη ζωή τους, να παίρνουν θέση για έναν τύπο που ενδέχεται να βάλει 6εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Που σημαίνει αυτομάτως πως δεν είναι αποτυχημένος.

Το τι λέει το Πατριαρχείο μου είναι παντελώς αδιάφορο. Πόσο μάλλον το γραφείο Τύπου του, πάσο μάλλον οι διορισμένοι από αυτό συνάδελφοι.

Θα μετρήσει πολύ να μάθω τι είπε το δικαστήριο και βέβαια, τι λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που μιλάνε μαζί του. Καθημερινά μιλάει μαζί του ο Βρύζας και αν κάποιος με ρωτήσει αν εμπιστεύομαι τον Βρύζα περισσότερο ή τον Πατριάρχη, θα απαντήσω τον πρώτο.

Η πρεμούρα που υπάρχει, με κάνει να εκνευρίζομαι. Δεν μπορεί να ορίζει κανένας άλλος πλην των πρωταγωνιστών – ηγετών μας το μέλλον του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν οι άνθρωποι – θεματοφύλακες που θα κρίνουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Υποκριτές, έμποροι και λοιποί παρατρεχάμενοι, καλό θα είναι να καθίσουν στα αυγά τους έτσι ώστε να αποφασίσουν αυτοί που πρέπει.

Το παιχνίδι που παίζεται αυτή τη στιγμή δε μου αρέσει. Και δε μου αρέσει γιατί μαθαίνω πως ο Φλωρίδης δεν είναι ένας άνθρωπος μαθημένος να δέχεται χτυπήματα επί προσωπικού. Δηλαδή, αν το δω καχύποπτα, οι … σωτήρες και καλά του ΠΑΟΚ, δείχνουν ικανοί να χαλάσουν τη δουλειά. Οι παντελώς ανίκανοι.

Δουλειά μου δεν είναι να δίνω κατευθύνσεις και ούτε να προλαβαίνω να πάρω θέση σε τέτοια σοβαρά θέματα πριν από τους αρμόδιους.

Η παιδική επιχειρηματολογία που υπάρχει στους αντιφρονούντες, αρχίζει και μου τη δίνει στα νεύρα, στη μοναδική μάλιστα περίοδο της χρονιάς που έχω την ευκαιρία να ηρεμήσω λίγο.

Τα γελοίο της υπόθεσης, είναι πως αυτοί που σήμερα ωρύονται, είναι αυτοί που θα κάνουν το ίδιο την ημέρα που θα πουληθεί ο Βιεϊρίνια αν δεν βρούμε λεφτά. Θα είναι οι ίδιοι που θα μουγκρίζουν αν περάσει άλλη μία χρονιά με άνοιγμα. Θα είναι οι ίδιοι που θα μας πρήζουν ότι και να συμβαίνει γύρω από τον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά, με κούρασαν.

ΥΓ Για όλο αυτό το νταβαντούρι που γίνεται, σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχει άνθρωπος της πλευράς Φλωρίδη. Αυτός διέρρευσε το θέμα, αυτός διάλεξε κωμικούς δίαυλους επικοινωνίας με το κοινό.

ΥΓ. Η ατυχια τους είναι ότι αυτή τη φορά, ηγετικά στελέχη πολύ δυναστών συνδέσμων του ΠΑΟΚ είναι ενήμερα και για το θέατρο του παραλόγου και για το θέατρο σκιών που μεθοδεύεται τις τελευταίες ώρες. Και όταν έρθουν απέναντι σε αυτούς, δεν σώζονται ούτε από τον Πατριάρχη.

Πηγή: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags