Facebook Pixel "Η ομάδα έκανε χαβαλέ στη γαλαρία"!
| 2011-06-24 12:07:00

"Η ομάδα έκανε χαβαλέ στη γαλαρία"!

"Η ομάδα έκανε χαβαλέ στη γαλαρία"!

Ο Κώστας Μενδρινός διευκρινίζει πως έκαναν ...χαβαλέ στον Άρη για τη σέντρα με τη Μάντσεστερ Σίτι και αυτό παρερμηνεύτηκε λάθος αναφορικά με το παράνομο στοίχημα.
 

Ο Έλληνας μέσος του Άρη φέρεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με Bookmaker, αλλά υπογραμμίζει στο gazzetta.gr πως δεν έχει κληθεί από την εισαγγελία και πως η έρευνα εστιάζεται στα στημένα παιχνίδια.

Κώστα, παίζεις στοίχημα; Το όνομα σου είναι στο πόρισμα της εισαγγελίας...

«Στοίχημα έπαιζα όπως παίζει όλη η Ελλάδα και ο κόσμος. Αυτό έγινε. Είναι μεγάλο λάθος το εισαγγελικό πόρισμα που έχει βγει ότι παίζω στοίχημα. Έτυχε να πιάσουν εμένα και να ξεκινήσει από κάπου όλο αυτό. Οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στοίχημα είναι διακόσιοι με τριακόσιοι».

Πώς μπλέχτηκε το όνομα σου;

«Παίζαμε στοίχημα σε μπουκ που δεν γνωρίζω αν έχουν πρακτορείο. Αυτό γινόταν και μέσω τηλεφώνου».

Τι λέγατε για τη σέντρα στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για το Γιουρόπα Λιγκ στο «Βικελίδης»;

«Η ομάδα έκανε χαβαλέ στη γαλαρία. Δεν έγινε ποτέ στοιχηματισμός. Κανονίζαμε να το κάνουμε για πλάκα και να βάλουμε 100-200 ευρώ ο καθένας. Αν θέλαμε να το κάνουμε θα το είχαμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ τέτοιο πράγμα».

Σε έχουν ενοχλήσει οι Αρχές; Τι θα δηλώσεις αν σε καλέσουν;

«Έπαιζα στοίχημα όπως αποδείχθηκε παράνομο. Πιστεύαμε πως υπήρχε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Δεν έδωσα προϋποθέσεις για στημένο ματς. Δεν έχω δεχθεί καμία ενόχληση από τις αρχές και ούτε πρόκειται να δεχθώ. Αν δεχθώ τότε θα είναι σε έναν χρόνο. Η υπόθεση έχει να κάνει κυρίως με τα στημένα ματς».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags