Facebook Pixel "Δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι"
| 2011-06-24 15:47:00

"Δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι"

"Δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι"

Ο Γιώργος Νικητιάδης σχολιάσε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για τις κινήσεις που έγιναν από τις αρχές: «Γνωρίζαμε την έκταση του προβλήματος, το μέγεθος της δικογραφίας και γι’ αυτό εξοπλιστήκαμε με υπομονή γιατί ήμασταν βέβαιοι πως αυτή τη φορά γίνεται μία δουλειά σε βάθος. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν υπάρξουν καταδίκες και δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε. Ακόμη κι αν πρέπει να χαρούμε γιατί επιτέλους κάτι λειτουργεί, πρέπει να μας προκαλεί θλίψη αυτό που συμβαίνει. Επιτέλους όμως η Πολιτεία, που τόσο καιρό είχε τα όπλα, αποφάσισε να τα ενεργοποιήσει. Ελπίζω η συνέχεια να είναι αντίστοιχη της βούλησης που υπάρχει μέχρι τώρα».

Για τα επόμενα βήματα για την κάθαρση: «Σε ό,τι σχετίζεται με την ΕΠΟ, είχαμε τις επαφές που έπρεπε και τέθηκαν ζητήματα για την αυστηροποίηση του δικαίου και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τον περίφημο νόμο. Το σχέδιο νόμου θα έρθει στη διαβούλευση, θα πάει στο υπουργικό συμβούλιο, ώστε μαζί με το πειθαρχικό δίκαιο της ΕΠΟ που ελπίζουμε ότι θα αυστηροποιηθεί, θα έχουμε μία τριπλή κίνηση.

Αυτή συνδυαζόμενη με την ενεργοποίηση του κράτους για να κλείσουν οι κάνουλες και να σταματήσει η τηλεοπτική προβολή εκεί που πρέπει και να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε μιλάμε ούτε συνεργαζόμαστε με άτομα που κατ’ αρχήν είναι κατηγορούμενα, είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Περιμένω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης κι ελπίζω να προχωρήσουν γρήγορα τα πράγματα, αλλά μία τέτοια υπόθεση μπορεί να τραβήξει σε μάκρος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags