25/06/11 - 09:32

Καταθέσεις 550 εκ. ευρώ!

Μεγαλοπαράγοντας, που ήταν «λαρτζ» σε πριμ και άλλα πολλά, έχει στην... άκρη 550 εκατ. ευρώ. Βρέθηκαν επίσης ποδοσφαιριστής με 15 εκατ. και μάνατζερ με 25 εκατ.

Καταθέσεις 550 εκ. ευρώ!
48.607views 0shares

Ηταν αναμενόμενο ότι αυτό το σκάνδαλο ολκής του ελληνικού ποδοσφαίρου θα οδηγήσει και σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκόμενων προσώπων.

Οσο κι αν ήταν προετοιμασμένοι, πάντως, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ότι θα αντικρίσουν ποσά με αρκετά μηδενικά, αυτό που διαπίστωσαν στην περίπτωση ενός μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου (να διευκρινιστεί ότι δεν είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης) έμοιαζε ασύλληπτο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κύριος, που εμπλέκεται στη δικογραφία, έχει ένα μυθικό λογαριασμό με καταθέσεις 550 εκατ. ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε: 550.000.000 ευρώ! Το ποσό είναι εννιαψήφιο!

Αυτά συμβαίνουν όμως στο μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να πού πήγαν τα λεφτά... Με τέτοιες καταθέσεις πάντως εξηγείται και γιατί είναι τόσο «λαρτζ» ο συγκεκριμένος παράγοντας, που φημίζεται για τη μεγάλη ρευστότητα που διαθέτει και θεωρείται γαλαντόμος στα πριμ που μοιράζει στους παίκτες της ομάδας του.

Και τα μικρότερα όμως «ψάρια» αυτής της ιστορίας δεν πάνε πίσω. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένας ποδοσφαιριστής, του οποίου το όνομα εμφανίζεται στη δικογραφία (δεν είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος), έχει λογαριασμό 15 εκατ. ευρώ, αν και δεν θεωρούταν ποτέ ακριβοπληρωμένος στην καριέρα του.

Από κει και πέρα, είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό ότι μάνατζερ -που επίσης αναφέρεται στη δικογραφία- βρέθηκε να κατέχει λογαριασμό 25 εκατ. ευρώ και μάλιστα είχε ειπωθεί ότι θα κάνει διακανονισμό με την Εφορία πληρώνοντας πρόστιμο 8 εκατ., κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε.

Οπως και να 'χει, αν αποδειχθούν κάποιοι ένοχοι από αυτή την ιστορία κινδυνεύει με δήμευση η προσωπική τους περιουσία.

Πηγή: Goal