Facebook Pixel Ποιος απειλεί τον δικηγόρο του Ηρακλή;
| 2011-06-25 15:38:00

Ποιος απειλεί τον δικηγόρο του Ηρακλή;

Ποιος απειλεί τον δικηγόρο του Ηρακλή;

Οι …ομορφιές του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται. Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Γρηγόρης Ιωαννίδης, αποκάλυψε ότι πρώτα δέχθηκε χρηματισμό κι έπειτα απειλές για τη ζωή του προκειμένου να σταματήσει την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά αναφέρει στη γραπτή του δήλωση:

«Καταδικάζω απερίφραστα παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης και στο ρόλο των δικηγόρων, ο οποίος είναι ιερός. Αυτή τη στιγμή υπερασπίζομαι το αναφαίρετο δικαίωμα μιας ιστορικής ομάδας στην αλήθεια και στην δικαιοσύνη. Καμία απειλή, οποιασδήποτε μορφής, δεν θα με αναγκάσει να παραιτηθώ και να καταπατήσω τον όρκο μου για παροχή νομικής βοήθειας στον πελάτη, που εκπροσωπώ. Οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα των νομικών ενεργειών, θα συνεχίσω να τιμώ τη νέα εντολή, που μου έχει δώσει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Η καριέρα μου, τα αποτελέσματά της, καθώς και η επαγγελματική αξιοπρέπεια και ακεραιότητα είναι δεδομένα αδιαπραγμάτευτα.

Δεν ζω στην Ελλάδα και δεν έχω καμία σχέση με τα ‘λαμόγια’ των αθλητικών συμφερόντων, που καθημερινά παρακολουθείτε να αποκαλύπτονται. Η αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια, κυρίως της Θεσσαλονίκης, γνωρίζει την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια του συγχωρεμένου πατέρα μου. Αυτά τα στοιχεία χαρακτήρα κληρονόμησα και εγώ, με συνέπεια, εκείνοι, που με τηλεφωνούν, αρχικώς για να με χρηματίσουν και στη συνέχεια για να με απειλήσουν, προκειμένου να εγκαταλείψω τις υποθέσεις του ΗΡΑΚΛΗ, να χάνουν άδικα το χρόνο τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσω, μη αφήνοντας ούτε πέτρα, που να μη σηκώσω, προκειμένου να ανακαλύψω την αλήθεια. Ο αγώνας για την αλήθεια, την ισονομία και δικαιοσύνη είναι δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Αποτελεί τιμή μου η νομική εκπροσώπηση του παλαιότερου και ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου, ο οποίος αντιπροσωπεύει ιδιαίτερη ιστορική, κοινωνική και προοδευτική εξέλιξη, αλλά και αθλητικές επιτυχίες, που περιποιούν τιμή για τη γενέτειρά μου, τη Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσω απερίσπαστος, τιμώντας τον νομικό όρκο μου.

Γρηγόρης Ιωαννίδης».

Καταδικάζει και ο Ηρακλής

Άμεση ήταν η παρέμβαση της διοίκησης του Ηρακλή στο ζήτημα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει τις απειλές και εκφράζει την συμπαράσταση του στον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και σύσσωμη η ‘κυανόλευκη’ αθλητική οικογένεια, καταδικάζουν και εκφράζουν την απόλυτη αποστροφή τους στις μεθόδους, που ακολουθούν τα σκοτεινά κέντρα και συμφέροντα, τα οποία λυμαίνονται τον ποδοσφαιρικό χώρο, θεωρώντας ότι, με απειλές και απόπειρες δωροδοκίας, θα κατορθώσουν να αποτρέψουν το να λάμψει η αλήθεια και το δίκαιο στην υπόθεση του ΗΡΑΚΛΗ. Αυτά τα κατακάθια του κοινωνικού ιστού, σύντομα θα αντιληφθούν ότι η πανηγυρική δικαίωση του ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου είναι αδιαπραγμάτευτη και, ως εκ τούτου, αναπότρεπτη.

Εκφράζουμε απόλυτη συμπαράσταση στον νομικό εκπρόσωπό μας, κ. Γρηγόρη Ιωαννίδη, τον οποίο περιβάλλουμε με ακέραια εμπιστοσύνη, ως προς το έργο και τις ικανότητές του, θεωρώντας ότι ο δρόμος της δικαίωσης έχει ανοίξει και τα καθιζήματα του ποδοσφαιρικού κυκλώματος δεν είναι ικανά να τον φράξουν…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags