25/06/11 - 16:48

"Παιχνίδι" της μοίρας στα στημένα

Στέλεχος της ΕΥΠ συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού ενός από τους κατηγορούμενους!  

"Παιχνίδι" της μοίρας στα στημένα
34.934views 0shares

Περίεργα παιχνίδια παίζει πότε- πότε η ζωή η οποία έχει τον ρόλο του καλύτερου σκηνοθέτη στην καθημερινότητα. Στην πολυσέλιδη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια αναφέρονται 82 άτομα στα οποία έχουν ασκηθεί διώξεις λόγω της εμπλοκής τους με το θέμα.

Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση του Θανάση Κανελόπουλου που έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με άτομο από την δικαστική εξουσία τον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελόπουλο του οποίου είναι αδερφός.

Ένα από τα άτομα στα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη "για δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια" έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ, υπηρεσία η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου.

Λόγω της σημαντικότητας της υπόθεσης και του νευραλγικού πόστου που κατείχε το συγγενικό πρόσωπο του ποινικά διωκόμενου εξαιρέθηκε από την έρευνα και μόνο όταν πλέον ολοκληρώθηκε αυτή ενημερώθηκε.

Πηγή: sport24.gr