Facebook Pixel ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τα μυαλά... όχι στο κοράκι!
| 2016-10-30 12:36:00

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τα μυαλά... όχι στο κοράκι!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τα μυαλά... όχι στο κοράκι!

Ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξεχωριστό. Σε τραβάει μόνο από τα ονόματα των αντιπάλων. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Να, όμως, που στο έργο βάζουν και τον διαιτητή. Βέβαια. Το ‘χουμε αυτό το κουσούρι. Ποιός σφυρίzει;

Μας έχει μείνει το κουσούρι. Nτέρμπυ πρωταθλήματος και να αφήσουμε απ’ εξω το κοράκι; Δεν γίνεται. Στο ντέρμπυ δεν παίζουν μονάχα οι δύο ομάδες. Παίζει και η εξέδρα. Οι οργανωμένοι. Και τα πρωτοσέλιδα. Πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα το παιχνίδι αρχίζει από τη στιγμή που θα...οριστεί ο διαιτητής.

Θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος, λοιπόν. Τους την σπάσανε! Δεν είναι χρεωμένος στην εγκληματική οργάνωση ο εν λόγω διαιτητής. Δεν είναι Αρετόπουλος. Μιλάμε για το σπάσιμο. Να σου βουλώνουν το στόμα. Να μην κάνεις καμία διαμαρτυρία πριν τον αγώνα, και μετά! Το σπάσιμο, σου λέω. Και έγκλημα να διαπράξει ο Σιδηρόπουλος, από ανθρώπινο λάθος, από μαλακία του, τι να πουν; Αφού είναι ο καλύτερος διαιτητής.

Ο ΠΑΟΚ πως θα ...σφυρίζει. Αυτό είναι το ζητούμενο. Και η ΑΕΚ πως θα...σφυρίζει. Στο γήπεδο, επιτέλους, δεν βγαίνει μόνο ο διαιτητής, το παιχνίδι το κάνουν οι δύο ομάδες. Λοιπόν; ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μας ικανοποιήσουν με τη μπάλα τους. Αυτό πρέπει να ενδιαφέρει περισσότερο.

Ένα καφενείο ήταν ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags